Astroloji 10. ev konuları... Gezegenler 10. evde olunca ne olur?

10. ev konuları... Gezegenler 10. evde olunca ne olur?

Paylaş
10. ev konuları... Gezegenler 10. evde olunca ne olur?

Astrolojide 12 ev bulunur. Bu evlerin kendine ait konuları bulunur. Bu evler arasında 10. ev ilgi gören konular arasındadır. 10. ev konuları... Gezegenler 10. evde olunca ne olur? Merak edilen tüm detayları Posta.com.tr okurları için derledik.

10.ev harita sahibinin işini ve mesleğini gösterir. İş hayatı, yaşam amacıyla alakadır. Bu sebeple 10.ev karma evler arasındadır.

Haberin Devamı

10. EV KONULARI

10. ev toplum önündeki statünüzü, kariyerinizi ve ününüzü gösterir. Eğitim ve iş hayatındaki başarılarınızı anlatır. Yaşamdaki hedeflerinizi ve bu hedeflerinize nasıl ulaşacağınız hakkında bilgi verir. Harita sahibinin annesi hakkında bilgilere bu evden ulaşabiliriz. Otorite figürleri olan müdür ve patronlar bu evin konusudur. 

GEZEGENLER 10. EVDE OLUNCA NE OLUR? 

Harita sahibinin statü ve kariyer başarısını 10 evde görebiliriz. Gezegenler 10. evde olunca farklı konular içerir.

Güneş 10. evde olursa harita sahibi yöneticilik ve organizasyon işlerinde başarılıdır. Tanınmayı isterler. Topluma etkili olmak ve dünyaya ün salmak için güçlü istek duyarlar. Ay 10. evde harita sahibi toplumun ihtiyaçlarına karşılık verecek kadın mesleklerine yönelebilir.

Haberin Devamı

Toplumun saygısını kazanarak popüler olabilir. Özel hayatı ile iş hayatı arasında kararsız kalabilir. Sık iş değiştirebilir.

Merkür 10. evde olduğu zaman insanlarla konuşmak, yazışmak ve yakın temas kurmak harita sahibi için kolaydır. Satış ve pazarlama konusunda yerleşimi iyidir. İş sebebi ile seyahat edilebilir. 10.eve yerleşmiş Venüs'e sahip olduğunuz zaman mesleğinizde çok yaratıcı olduğunuzu gösterir.

Yaratıcılığınızla beraber kendinizi iyi ifade edersiniz. Moda, tasarım, kozmetik, mimari ve sanat gibi işlerde şansınız açık olabilir. Mars’ın 10. eve yerleşmiş olması tam bir girişimci olduğunuzu gösterir. Mesleğinizi sürdürme konusunda motivasyonunuz yüksektir. Diğer insanlardan daha hareketli ve atak olabilirsiniz. 10. eve yerleşmiş Jüpiter meslekte itibar ve başarı verir.

Mesleğinizde danışman ve öğretmen görevinde olabilirsiniz. Bilgi aktarmayı seversiniz. 10.evde yerleşmiş olan Satürn, kendi evindedir. En iyi yaptığı şeyi bu evde kolaylıkla yapar. Harita sahibinin organizasyon becerisi vardır. Kuralları uygulama konusunda başarısız olabilirler. Disiplinli ve çalışkan olmalarıyla her işi düzenli bir şekilde hallederler. Uranüs 10.evde olduğu zaman harita sahibini sıra dışı mesleklere yöneltir.

Teknoloji, uçak ve internet gibi teknik işler cazip gelebilir. Bu konumdaki insanlar iş yaparken özgür bırakılmak isterler. Kariyer hayatında üst yerlerde olmaktan ziyade özgür olmayı isterler. 10. evde olan Neptün mesleğiniz ile ilgili kafa karışıklığı verir.

Haberin Devamı

Ne yapmak istediğiniz konusunda emin olmayabilirsiniz. Hayal gücünüzü ve ilhamınızı kullanmanızı yönelten mesleklere yöneltir. Bu yerleşim tam bir sanatçı yerleşimi olarak da geçer. Sinema, fotoğrafçılık ve müzik gibi meslekler bu yerleşim için uygundur.