Astroloji 8. ev konuları... Gezegenler 8. evde olunca ne olur?

8. ev konuları... Gezegenler 8. evde olunca ne olur?

Paylaş
8. ev konuları... Gezegenler 8. evde olunca ne olur?

Astroloji haritalarında toplam 12 vardır. Bu evlerin her birinde farklı yaşam alanları temsil edilir. Evlerin hepsi merak edilesi olsa da bazı evler gizemlidir. Gizemli evlerin hepsi su burcu tarafından yönetilir. Plüton gezegeni tarafından yönetilen ve akrep burcunun evi olarak bilinen 8. evi yakından inceleyeceğiz. 8. ev konuları... Gezegenler 8. evde olunca ne olur ? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

8. ev ölüm evi olarak bilinir. Ölüm, miras, değişim, suç, yeraltı, değişim ve cinsellik gibi temalar bu evde birleşmektedir. 8. eve bakarak harita sahibi hakkında bir takım şeyler söyleyebilmemiz mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

8. EV KONULARI

8. ev konuları birbirinden farklıdır. Ölümle ilişkilendirilen bir evdir. Paylaşımlar, maddi destek, miras, burs ve jüri karşısında alacağınız desteğe kadar bilgiler verir. 8. ev ayrıca kredi ve borçlar evi olarak da bilinir. Borç, iflas ve krizler bu ev ile ilgilidir.

Ameliyatları 8. ev gösterir. Banka, evliliğinizden edineceğiniz gelir, boşandığınız zaman alacağınız nafaka, manevi ve fiziksel ölüm bu ev konuları ile ilgilidir. 8. evin yöneticisine bakarak öleceğiniz konusunda bilgi sahibi olamazsınız. 

GEZEGENLER 8. EVDE OLUNCA NE OLUR?

Gezegenler 8. evde olduğu zaman bir takım bilgiler verir. 8. ev Güneş’te ise babadan ya da eşten mali bir destek alacağınızı söyler.

Dönüşüme daha istekli olduğunuzu gösterir. 8. ev Ay’da olduğu zaman duygusal beslenmeyi anlatır. Annenin desteğini almanızın önemli olduğunu söyler. Anneden gelen miras gibi konularda da bilgi verir. 8. evde Merkür olduğu zaman zihninizin maddi konularda olduğunu gösterir.

Haberin Devamı

Kardeşinizden maddi destek görebileceğinizi veya sizin verebileceğinizi anlatır. 8. evinizde Uranüs olduğu zaman aniden gelen bir parayı veya borçlanmayı söyler. Ameliyatlardan da bahseder. Cinsel fantezileri anlatır. 8. ev Jüpiter olduğu zaman size olan desteğin ve borçlarınızın artma ihtimalini verir. Kazadan ve beladan korunduğunuzu gösterir.

Açıları iyi olduğu zaman eşinizden ve çevrenizden bol bol destek alacağınızı gösterir. 8. evde Neptün olduğu zaman aldanıp vermemeniz gereken kişiye borç verdiğinizi gösterir. Piyango vurabilir. İş ortağınıza dikkat etmeniz gerektiği hakkında uyarı verir. 8. evde Satürn olduğu zaman sorumluluklarınızın artacağını gösterir. Eşe ve evin ekonomisine destek olma gibi konuları gösterir. 

Kriz anını sonlandırmak da zorlanacağınız hakkında bilgi verir. 8. evde Mars olduğu zaman başkalarının desteğini almanız gerektiğini gösterir. Kötü açı varsa ameliyat olma ve kaza durumlarını gösterir. 8. Evde Venüs cinsel konulara düşkünlük verir.

Estetik ameliyatlar ve kadınlardan gelen desteği bizlere anlatır. 8. Evde Plüton olduğunda ölüm korkusu ve bağımlılık konularını anlatır. Önce sınanıp sonra güçlü olacağınız hakkında bilgi verir.

Haberin Devamı