Astroloji 6. ev konuları... Gezegenler 6. evde olunca ne olur?

6. ev konuları... Gezegenler 6. evde olunca ne olur?

Paylaş
6. ev konuları... Gezegenler 6. evde olunca ne olur?

Astroloji, kişinin hayatının anlamlı hale gelmesine yardımcı olan bir rehber görevindedir. Doğum tarihini, doğum yerini ve doğum saatini bilen her birey kişiye özel olan doğum haritası hakkında bilgiler edinebilir. Bir kişinin hayatında önemli bir yol ayrımı yaşarken astrolojiden destek alabilir, hayat yoluna yön verebilir. Doğum haritalarında yer alan evlerden biri olan 6. ev konuları ve gezegenler 6. evde olunca ne olur? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

Astrolojiye göre kişiye özel oluşturulan haritalarda 12 ev bulunur. Her evin konusu birbirinden farklıdır ve kişilerin hayatlarına göre de bu ev konuları şekillendirilir.

Haberin Devamı

Kişilerin doğum haritalarında oluşturan 12 adet ev ile bu evlerin içerisinde yer alan gezegenlerin konumları ve birbirleriyle yaptıkları açılar bireylere geniş yelpazede bilgiler sunmaktadır. 

6. EV KONULARI

Doğum haritalarında bulunan 12 evden biri olan 6. ev içerdiği konu bakımından bireylere çok çeşitli bilgiler verebilmektedir. 6. ev konuları sırasıyla; 

Genel adı hizmetler evi olarak bilinmektedir. Her türlü hizmet aldığımız ve hizmet verdiğimiz iş alanları 6. evin konusu olarak sayılmaktadır.

6. ev bireylerin sağlık durumu hakkında bilgiler içermektedir. Sağlığımız hakkında dikkat etmemiz gerekenler, beslenme şeklimiz, sağlıklı beslenmek için yapmamız gerekenler ve olası hastalık durumları hakkında bilgiler vermektedir.

Haberin Devamı

Rutin hayatımız, düzenimiz 6. evin konuları arasında sayılmaktadır

Ayrıca sahip olduğumuz evcil hayvanlarımız ve evcil hayvanlarımızın sağlığı da 6. ev konuları içerisinde yer almaktadır.

GEZEGENLER 6. EVDE OLUNCA NE OLUR?

Doğum haritalarında 6. evin doğal yöneticisi olan burç başak burcudur. Başak burcunun bu evi yönetmesi 6. evin yönetici gezegeninin Merkür olduğu anlamına gelir.

Özellikle 6. eve yerleşen güneş bireylere çalışma hayatlarında düzenli ve de disiplinli olabilmeyi tercih eder. Genel olarak bu tip bireyler tek başlarına çalışmayı sever.

Bununla birlikte Ay 6. evde gözlenirken kişilerin duygusal ihtiyaçları bireylere hizmet etmektir. 6. eve yerleşen Merkür gezegeni bu evin doğal yöneticisi olduğu için güçlü ve pozitif yönde çalışacaktır. Bu eve yerleşen Venüs bireylerin işlerini yönetirken zevk alarak yaptığı anlamına gelmektedir.

Bolluk ve bereketin gezegeni olan Jüpiter ise kişilere iş hayatında başarı ve sağlıklı bir yaşam vaad edebilir.

Bu evdeki Satürn ise kişilerin günlük hayatlarında işlerini yürütürken sorumluluk bilinciyle yaptığı, işlerine karşı sorumluluk duyduğu anlamına gelebilir. Ek olarak 6. eve yerleşen Neptün ise kişiyi hizmet etmekten alıkoyamaz bir duruma düşürebilir. Unutulmamalıdır ki harita içerisine yerleşen her gezegenin yaptığı açılarda en az evlerdeki konumları kadar önemlidir.

Haberin Devamı