Astroloji 11. ev konuları... Gezegenler 11. evde olunca ne olur?

11. ev konuları... Gezegenler 11. evde olunca ne olur?

Paylaş
11. ev konuları... Gezegenler 11. evde olunca ne olur?

Hayatımıza yön vermemiz için bize ışık tutan astroloji her kişinin doğum haritasına özel olarak çalışır. Gezegenlerin birbirleriyle yaptıkları kavuşum, karşıt ve kare gibi açılar yaşamda karşılaşılan avantajlar ya da zorluklar temsil eder. Gezegenlerin konumları ve yaptığı açılar bu yüzden bireylere hayatları konusunda öneriler sunar. Doğum haritalarının bir parçası olan 11. ev konuları ve gezegenler 11. evde olunca ne olur? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için derledik.

Doğum haritalarında her evin temsil ettiği kendine has konuları bulunur. Kişilerin hayatlarının her alanına hitap edebilecek bir konu yelpazesi bulunan astrolojik olarak temsil edilen evler doğru bir biçimde yorumlandığında bireylerin farkındalık düzeylerine katkı sağlayabilir. Bireyin yaşamına farklı açılardan bakabilmesini ve çok yönlü düşünebilmesini sağlayabilir.

Haberin Devamı

11. EV KONULARI

Doğum haritalarında 12 evin temsil ettiği kendine özel konuları olmakla birlikte 11. ev konuları da geniş bir yelpazeye sahiptir. 11. ev konuları incelendiğinde; 

  • 11. ev bizim sosyal hayatımıza açılan bir pencere olarak tasvir edilmektedir. Sosyal hayat hakkında bilgi edinilmek istediğinde 11. ev üzerinden bilgi sahibi olunabilir. 
  • Arkadaşlarımız ve arkadaşlarımızla olan iletişimimiz, üye olduğumuz dernekler ya da çeşitli toplumsal kuruluşlarla olan iletişim biçimimiz bu evin konuları içerisindedir.
  • İdealize ettiğimiz meseleler 11. ev üzerinde yorumlanır.
  • 11. evin devamı niteliğinde kabul edilen 11. ev kariyerimiz vasıtasıyla elde ettiklerimizi de simgelenir.
  • Ayrıca umut ettiğimiz konular da bu evin kapsadığı konular arasına girer.

GEZEGENLER 11. EVDE OLUNCA NE OLUR ? 

Sosyal hayatımıza ışık tutan 11. evin doğal yöneticisi incelendiğinde karşımıza Kova burcu çıkar. Kova burcunun yönetici gezegenleri olan Satürn ve Uranüs ise 11. evin doğal yönetici gezegenleri olarak kabul edilmektedir. Bu sebeple 11. eve yerleşen Satürn ve Uranüs bu evlerde güçlü bir biçimde faaliyet gösterecektir.

11. evde konumlanan Güneş, kişinin odaklandığı konuların daha çok sosyal çevre üzerine olduğunu gösterebilmektedir. Kişi sosyal hayatında liderlik rolünü üsteleniyor olabilir. Bu evde bulunan Jüpiter bireyin hayatında birden çok fırsatı elde edebileceğini gösterebilir.

Haberin Devamı

11. evde bulunan Satürn kişinin kariyerinde sorumluluk bilincinin yüksek olmasıyla ilişkilendirilirken aynı zamanda az ve öz yani sıkı dostluk tabiri kullanılan arkadaşlıklar edindiği anlamına da gelebilir.

11. eve yerleşen Plüton ise kişinin hayatında yaşadığı ya da yaşayabileceği dönüm noktalarının, değişimin ve dönüşümün bireyin sosyal çevresi vasıtasıyla gerçekleşebileceğini simgeleyebilir. Unutulmamalıdır ki 11. eve yerleşen gezegenler diğer evlerde bulunan gezegenlere yaptığı açılar ile bireylerin hayatlarına dair detaylı bilgiler sunar.