Astroloji Tarihin en büyük tutulmasının önümüzdeki 1 yıla etkileri! (25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulması)

Tarihin en büyük tutulmasının önümüzdeki 1 yıla etkileri! (25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulması)

Paylaş
Tarihin en büyük tutulmasının önümüzdeki 1 yıla etkileri! (25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulması)

25 Ekim 2022 Salı günü tüm dünyanın konuştuğu bir güneş tutulması gerçekleşti. Mars yönetiminde olan 2 derece Akrep burcundaki parçalı güneş tutulması bazı astrologlar tarafından tarihin en büyük tutulması olarak tarif ediliyor. Bu güneş tutulması sadece Akrep burcuna değil, tüm burçlar için önemli etkilere sahip. 25 Ekim'de 13.48'de gerçekleşen parçalı güneş tutulmasının burçlara etkilerini Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için ayrı ayrı değerlendirdik.

Posta.com.tr | 25 Ekim 2022 Salı günü Akrep burcundaki Güneş tutulması bize "Geride bırakmamız gerekenleri bırakıp, geçmişe takılmadan, sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor." diyor. Venüsyen etkilere sahip bu Güneş tutulması için Posta Gazetesi Yazarı Astrolog Filiz Özkol  da "Dünya değerleri geriye dönmemek üzere değişiyor" diyor.

Haberin Devamı

Astrologlardan bazılarına göre 25 Ekim 2022 Akrep burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının tarihin en büyük tutulması. Mars yönetimindeki bu tutulma Jüpiter, Uranüs, Neptün retrolarıyla birlikte gerçekleşiyor. Şimdi gelelim bu tutulmanın burçlara özel etkilerine...

BUGÜNÜ DEĞİL, ÖNÜMÜZDEKİ 3-6 AYLIK VE 1 YILLIK DÖNEMİ ETKİLİYOR

25 Ekim 13.48'de başlayan güneş tutulması sadece bugünü değil, önümüzdeki 3-6 aylık ve hatta 1 yıllık dönemi etkileyecek bir güneş tutulması. Tutulma döneminde aldığımız etkilerle gerçekleştireceğimiz eylemler, önümüzdeki geniş bir zamana etki edecek. Venüsyen ve Mars etkili bu tutulma aşk-ilişkiler ve ortaklık alanlarında önemli enerjiler barındırıyor. Önemli başlangıçlar ve sonlanmalar söz konusu. 

Haberin Devamı

Ünlü Astrolog Öner Döşer'in "Aşk tutulması" olarak ifade ettiği 25 Ekim 2022 parçalı güneş tutulması hakkında burcunuza özel yorumları okurken, önerimiz eğer yükselenizi biliyorsanız, yorumları önce yükseleninize ardından burcunuza (Güneş burcunuz) göre okumanız. Astrolojik Danışman ve Eğitmen Berna Atay, bizler için 2 derece Akrep burcunda gerçekleşen ve Mars yönetiminde olan Güneş tutulmasının burçlara etkilerini ayrı ayrı anlalttı.

KOÇ BURCU


Bu ay ilişkilerin ön planda olduğu bir ay yaşıyorsunuz. Fırsatlar var, harekete geçmek istiyorsunuz. 2 derece Akrep burcunda olan tutulmaya, 2 derece Venüs eşlik ediyor. Venüs hem finans hem ekonomi hem de ilişkilerle bağlantılı konuları ifade eden bir gezegen. Tutulma size evlilik, ortaklık ve partnerlik anlamında önemli gündemler getirebilir. Bu konu sadece bugünü değil, önümüzdeki 3 ay - 6 ay ve hatta 1 yıllık süreci işaret ediyor.

Güneş tutulması kendi başına önemli kadersel başlangıçları ifade ediyor. Bu da Koç burcu için finansal başlangıçlar, yatırımlar ve ilişkilerle ilgili alınabilecek önemli kararlar anlamına geliyor. Önümüzdeki süreçte finansal olarak rahatlayabilirsiniz, aynı zamanda yeni kazanç kapıları açılabilir. Mars, buradaki güneş tutulmasında da önemli bir gösterge.

BOĞA BURCU


Bu tutulmada diğer insanlarla olan ilişkileriniz merkeze taşınıyor. 25 Ekim 2022 tarihindeki 2 derece Akrep burcunda gerçekleşen parçalı güneş tutulması Akrep-Boğa aksında gerçekleşiyor. Bu dönemde neyi nasıl yapayım duygusu daha çok ne yapmak istiyorum duygusuna çevrilecek. Venüs yönetiminde bir burçsunuz ve bu güneş tutulması da Venüsyen. Bu nedenle evlilik, ortaklık, partnerlik ve ilişki konularında atılım yapma, harekete geçme veya sorunlu bir ilişki varsa, bununla ilgili önemli kararlar alma sürecine giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Evliyseniz eşinizle ilgili tamamlanmalar, sonlanmalar veya başlangıçlar yaşanabilir. Bu güneş tutulmasında Mars'ın Neptün'deki sert etkisinden uzaklaştığını görüyoruz. Bu sayede ilişkiler alanındaki beklentileriniz dengelenecek, rahatlayacaksınız.

Tutulma gündemi günlük hayatınız, çalışma koşullarınızla ilgili. Bu alanlarda yeni başlangıçlar olabilir. Yeni bir teklif alabilir, bir teklifte bulunabilirsiniz. Konumuz sadece iş değil, duygusal ilişkiler alanını da ilgilendiriyor. Buradaki enerjinin sonuçlarını Kasım ayında daha fazla hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU

Venüs, "ben de bu güneş tutulmasının içindeyim" diyor. Çünkü Ay, Güneş ve Venüs kavuşumu söz konusu. Güneş tutulmasının yönetici gezegeni ise Mars. Mars da sizin burcunuzda. Bu güneş tutulması günlük hayatınızda, çalışma koşullarınızda bir düzenleme potansiyeli getiriyor. Yeni bir işe, projeye başlayabilir, yeni bir ortama girebilirsiniz. Temponuz yoğunlaşabilir. Günlük hayatınızda yapmak istediğiniz düzenlemelerle ilgili fırsatlar yakalayabileceğiniz bir güneş tutulması yaşıyorsunuz.

Tutulmanın yönetici gezegeninizde olması demek bu dönemde eylem ve aksiyonun olduğu anlamına geliyor. Aşk, hobiler gibi sizi motive edecek konular merkezinize taşınıyor.

YENGEÇ BURCU


Mars, bu güneş tutulmasının yönetici gezegeni ve tutulma bizi haritanın 12. evine çekiyor. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeli, iç dengelerinizi korumalısınız. Mars transiti sizde zaman zaman kaygı, evham yaratabilir. Bu nedenle meditasyon, nefes çalışması gibi çalışmalar bu dönemde size iyi gelecektir. Tüm bu içsel yolculuk, gelecekte yapmak istediklerinizin düşünsel anlamda tohumlarını atmanıza yarayacak.

Haberin Devamı

Güneş tutulması dost burcunuz Akrep'te gerçekleşiyor. Bu da sizi güzel destekleyecek. Tutulma hem aşk hem de ebeveynlik alanlarında etkili. Çocuk sahibi değilseniz, ebeveyn olma kararı verebilirsiniz. Bu dönemde, varsa çocuklarınızla ilgili önemli başlangıçlar da olabilir. Odağınız ise sizi motive eden, mutlu eden konulara odaklanmak.

Eğer kalbiniz boşsa tutulma size güçlü bir karmik aşk getirebilir ancak aşk göstergeniz Mars, haritanızın 12. evinde transitte. Bu nedenle işin içine biraz güvensizlik giriyor. Bu ilişki ya da başlayan neyse, belki Mart 2023'e kadar biraz geri planda kalabilir. Bu nedenle o döneme kadar sizi motive edecek, mutlu edecek konulara odaklanın. Çünkü bu alanlarda olumlu etkiler altındasınız.

ASLAN BURCU


Venüsyen bir tutulma altındasınız. Tutulma ev hayatınız, yuvanız, evdeki genel sisteminiz; tüm bu hatla bağlantılı. Ev alma, satma, taşınma arzunuz olabilir. Yuvaya odaklanıyorsunuz ancak bu tutulma kökten gelen bir yenilik ve değişim potansiyelini de barındırıyor. Bu görünüm iş ve kariyer konularına da yansıma yapabilir. Çünkü Venüs sizin aynı zamanda kariyer göstergeniz. Sonraki ayda kariyer hattınızı ilgilendiren bir tutulma daha olacak. Kariyerinize ve geleceğinize odaklanacağınz köklü kararlar alabilirsiniz.

İyimser bir tutulma etkisi altındasınız. "Çevrem, işim konusunda beklentilerim var, harekete geçmek istiyorum" diyebilirsiniz. Güneş tutulması iradeyi ve başlangıcı ifade der. Bu nedenle gündeminizi kontrat ve kariyere bağlıyor. Hem bu ay hem de önümüzdeki ay önemli etkiler altındasınız.

BAŞAK BURCU


Akrep burcu zihin modeliniz, düşünceleriniz, alacağınız kararlar, sözleşmeler, imzalar alanınızı etkiliyor. Yakın çevreniz; kardeş, kuzenleriniz, aynı zamanda eğitim gibi alanlarınız da burada. Venüsyen olan bu güneş tutulması, sizi de iyicil anlamda etkiliyor. Bir eğitim almak isteyebilir, alıştığınız çevre koşullarıyla ilgili birtakım yenilikler söz konusu olabilir, kontratlar imzalayabilirsiniz.

Venüs, parasal koşullarınızı, ekonominizi, finansınızı yönetiyor. Bu dönemde bu alanlarda fırsatlar, değişimler olabilir. Aynı zamanda daha görünür olmak isteyebilirsiniz.

25 Ekim 2022 tarihli güneş tutulması genel olarak burcunuzu destekliyor. Mars etkili olan bu tutulmada hedef odaklı girişimlerde bulunacaksınız; özellilkle kariyer alanınızı destekleyecek şekilde atacağınız adımlarda işin içinde düşünce değil, eylem ve aksiyon olacak.

Bu dönemde yakın çevrenizdeki insanlar da önemli kararlar alabilir.

TERAZİ BURCU


Akrep burcundaki ve Mars yönetimindeki güneş tutulması sizin için de önemli etkilere sahip. Güneş tutulması finans alanınızda olacak. Parayı, kazancı, elinize geçebilecek fırsatları, yatırım konularındaki gündemleri tetikleyen bir güneş tutulması etkisi altındasınız.

Kazancınızı daha iyi bir seviyeye çıkarmayı hedefleyebilirsiniz. Tutulma sadece olduğu günü değil, önümüzdeki 3-6 ayı ve hatta 1 seneyi etkiler. Bu anlamda önümüzdeki süreçte bu konulara odaklanacaksınız.

Elinizde bir para varsa, bunu da iyi değerlendireceksiniz. Tutulma finans alanımızda gerçekleşiyorsa, parayı yoğun bir şekilde konuşacağız anlamına gelir. Yatırımlar, harcamalar, kazançlar daha fazla masaya yatırılır. Venüs "bu tutulmada ben de varım" dediği için ortak kazançlar, alım satım gibi konular sahneye taşınıyor.

Bu dönemde bütçe ayırarak bir eğitm konusuna da eğilebilirsiniz. Daha üst pozisyonda akademik bir şeyi başlatmak isteyebilirsiniz.

Yasal süreci devam eden davalar varsa, bir finansal kazanç elde edebilirsiniz. Çünkü burcunuz bu tutulmada destekleniyor. Bu da haberlerin iyi olacağı anlamına geliyor.

AKREP BURCU

Öncelike şu konuda uyaralım: Bir Güneş tutulması doğum gününüze ve birkaç gün yakınlarına düşüyorsa, bunun etkilerini kesinlikle tüm sene boyunca hissedeceksiniz. Değişimler bir sonraki doğum gününüze geldiğinizde tamamlanmış olacak.

Gelelim burcunuza etkilerine... Bu güneş tutulması Venüsyen bir güneş tutulması. Bu da ilişkilere odaklandığı anlamına geliyor. Evli olanlar için eşi, ortağı olanlar için işi ifade ediyor. İlişkiler alanında hem yeni başlangıçlar hem de sonlanması gerekenlerin sonlanması söz konusu olabilir. Her şekilde, bu tutulma size bir başlangıç enerjisi getiriyor. Partnerlik alanlarında hareketlenme olabilir.

Gündeminizde finans, ekonomi, yatırım ve harcamalar da var. Ortaklı işlerde yeni yatırımlar, evlilikte ortak alımlar satımlar söz konusu olabilir. Güneş tutulması bilincin, iradenin, farkındalığın artmasını sağlar. Bugünü değil, süreci ilgilendirir. Bu anlamda güneş tutulmaları gelecek süreci içine alır. Etkiler 6 ay ile 1 yıl içerisinde sürer.

YAY BURCU


Haritanızda Mars'ın varlığı ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusuna dikkat çekiyor. Ancak bu dönemde hareketli olan ortaklık ve ilişkiler alanında temkinli olmanız gerekiyor. Verilen sözlere, yapılacağı söylenen şeylerin gerçekleşeceğine gerçekten emin misiniz, dikkat etmeniz gerekiyor.

Güneş tutulması 12. evinizde gerçekleşiyor. İçsel durumlar ön plana çıkabilir, sosyal bir izolasyon ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu güneş tutulması iç motivasyon konusunda sizi destekliyor. İç dengeleri oturtmanıza yardımcı olacak. Güneş tutulması bilinci, iradeyi anlatır. Siz de bilinçli olarak biraz dinlenmek, biraz içe çekilmek, kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz.

Bu tutulmanın yöneticisi Mars. Partnerlik, ilişkiler, ortaklık gibi alanlarda çevrenizdeki insanlara daha alıcı gözle bakacak, daha fazla inceleyeceksiniz. İlişkilerinizdeki dengeleri iyi korumalısınız. Bu tutulma size bu konuda destek veriyor.

Mars, uzun soluklu bir transitte. Dolayısıyla Mars 2023'e kadar ilişkilerdeki alma verme dengesi bu süreç boyunca önemli olacak.

OĞLAK BURCU


Güneş tutulması burcunuzu arkadaşlar, sosyal çevre gibi alanlarda çok iyi destekliyor. Güçlü, köklü başlangıçlar olabilir. İdeallerinizi hayata geçirmek için sizi destekleyecek yerlerde ve kişilerle olacaksınız.

Mars yönetiminde bir güneş tutulması olduğu için yoğunluk içinde, koştururken bir denge arayışı içinde olabilirsiniz.

Güneş tutulmasında Venüs, "ben de varım" diyor ve Venüs, haritanızda kariyerinizi ifade ediyor. "Hedeflelerim, kariyerim, gelecek planlarım" diyeceksiniz. İleriye baktığınızda ne görüyorsunuz? Bunlarla bağlantılı enerjiler de açığa çıkabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için burcunuzu destekleyen bir güneş tutulması etkisi altındasınız. Önümüzdeki 3-6 ay içindeki süreç bu anlamda önemli. 1 yıla kadar uzayabilir.

Ancak Mars'ın bir uyarısı var: İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsan eyleme geçmelisin, çalışmalısın, üretmelisin. Önünde önemli bir yoğunluk var, buna gönüllü müsün? Bunu aşman gerekiyor.

KOVA BURCU


25 Ekim'deki güneş tutulmasının burcu Akrep. Akrep, haritanızın zirve noktası. Bu alan toplumsal statüsünü, görünür olayları temsil eder. Aynı zamanda iş ve kariyer alanlarda gündemler getirir. Bu dönemde iş ve kariyer alanında birtakım konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş başvurusu veya bir terfi vb. beklenti varsa bununla alakalı gelişmeler olabilir, elinize iyi fırsatlar geçebilir.

Toplumsal statünüzü daha iyi bir seviyeye taşıyacak, iş ve kariyer alanında iyi fırsatlar elde etmenizi sağlayacak fırsatlar konusunda desteklendiğiniz bir güneş tutulması etkisi altındasınız.

BALIK BURCU


Akrep burcundaki güneş tutulmasında burcunuzu olumlu etkiliyor. Eğitim, uzak seyahatler, yolculuk gibi alanlarda destekleniyorsunuz. Hayatınızda büyük resmi görmenize yardımcı olacak bir etki bu. Bu sonbaharda geleceğinizi iyi bir noktaya taşıyabilecek eğitimler alabilir veya bu sonbaharda size vizyon katacak, sizi ileri götürecek bir gündem konusu ortaya çıkabilir.

Venüs ve Mars'ın etkisinin olduğu bu tutulmada ortak bütçe ve ortak yatırımlar da önemli. Genel ev düzeninize, ev hayatınıza odaklanmanız gerekebilir.