Astroloji Ay burcu nedir, neyi temsil eder? Ay burcu hesaplama nasıl yapılır?

Ay burcu nedir, neyi temsil eder? Ay burcu hesaplama nasıl yapılır?

Paylaş
Ay burcu nedir, neyi temsil eder? Ay burcu hesaplama nasıl yapılır?

Ay burcu doğduğunuz gün ay gökyüzünde hangi konumdaysa ona göre belirlenir. Ay burcu kişilerin sezgilerini, duygularını ve isteklerini temsil eder. Ay burcunu öğrenmek isteyen kişiler doğum günlerini ve saatini yazarak internetten öğrenebilirler. Ay burcu hesaplaması nasıl yapılır ve ay burcu neyi temsil eder? Merak edilen tüm detayları Posta.com.tr okurları için derledik.

Ay burcu kişilerin dürtülerini ve sezgilerini temsil eder. Ay burcu için iç ses demek mümkündür. 

Haberin Devamı

AY BURCU NEDİR?

İnsanların doğduğu zaman gökyüzünde güneşin bulunduğu konum o kişilerin burcunu oluşturur. Kişilerin doğduğu zamanki ayın konumu ise ay burcu anlamına gelir. Ay burcu ve güneş burcu farklı olduğu için hesaplamaları da farklıdır. Ay burcu ayın bulunduğu aya göre hesaplanmaktadır.

Ay burcu kişilerin karakterlerini, kişilik özelliklerini ve seçimlerini oluşturmaktadır. Ay burcu astrolojide kişilerin nasıl hissettiklerine, ne hissettiklerine ve sezgilere yön vermektedir. Bir kişiyi ne mutlu eder, ne huzurlu hissetmesini sağlar ya da nasıl bir aşk yaşamak ister bu ay burcu ile belirlenebilir.

Güneş burcunu bilmek için doğum gününün bilinmesi yeterli olurken ay burcunun bilinmesi için mutlaka doğum saatinin, doğum il ve ilçesinin de bilinmesi gerekir. Aksi takdirde ay burcunun öğrenilmesi mümkün değildir.

Haberin Devamı

NEYİ TEMSİL EDER?

Ay burcu güneş burcuna dayalı olan korkuları, duyguları, takıntıları ve özlemleri ifade eden bir burçtur.

Özel benlik, endişeler ve kişilerin motivasyonları ay burcu ile temsil edilir. Ay burcu özellikleri kişilerin bir nevi iç sesi olarak da kabul edilebilir. İçinde hissettikleri kişilerin ay burcuna göre değerlendirilebilir. Bir kişiyi gerçekten tanımak, neler hissettiğini neler istediğini anlamak için ay burcunu öğrenmek gerekir.

Ay burcu kişileri neyin yönlendirdiği ve neyin harekete geçirdiği konusunda da bilgi verir. Eski dönemlerden günümüzde kadar ay burçları hep duygular ile ilişkilendirilmiştir. Duygusal yönü, sezgileri ve anıları temsil ettiği için ay burcunun bilinmesi önemlidir.

Güneş burcu nasıl doğduğunuz zaman güneşin hangi konumda olduğuna göre belirlenirse ay burcu da ayın konumuna göre belirlenir. Bu nedenle eğer ay burcunuzu öğrenmek isterseniz internetten doğum günü ve doğum saatinizi yazarak öğrenebilirsiniz. Kişilerin güneş burçları farklı ay burçları ise farklı bazı özelliklerini ortaya koyar. 

AY BURCU HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Astrolojiye ilgi duyan kişiler tarafından ay burcu merak edilen ve araştırılan bir alandır. Ay burcu kişilerin doğduğu anda gökyüzünde ayın hangi konumda olduğunu göstermektedir. Siz doğduğunuzda ay hangi konumdaysa buna göre ay burcu belirlenir. Bu nedenle de ay burcu hesaplamasında ek bazı bilgilere ihtiyaç duyulur.

Haberin Devamı

Güneş burcunu öğrenmek için yalnızca hangi gün doğulduğunun bilinmesi yeterli olur. Fakat ay burcunun öğrenilmesi için mutlaka doğum günü, doğum yılı, doğum saati, doğum il ve ilçesi bilinmelidir. Ay burcu kişiye özel belirlendiği için daha kişiseldir ve uyum daha belirgin olabilir. Güneş burcunun özelliklerini taşımayan kişiler genelde ay burcu özelliklerini taşırlar.