Astroloji Boğa burcu yükseleni nedir? Yükseleni Terazi Olanların özellikleri nelerdir?

Boğa burcu yükseleni nedir? Yükseleni Terazi Olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Boğa burcu yükseleni nedir? Yükseleni Terazi Olanların özellikleri nelerdir?

Boğa burcu yükseleni genelde uyumlu ve sakindir. Sadece kendini düşünen yükselen boğalar bazen bencil olarak nitelendirilebilirler. Boğa burcu yükseleni kuralları olan ve kurallara gören yaşayan kişilerdir. Boğa burcu yükseleninin özellikleri nelerdir ve yükseleni Terazi olanlar nasıldır? Merak edilen tüm detayları Posta.com.tr okurları için derledik.

Boğa burcu yükseleni çevresinde insanların kendileri ile ilgili iyi şeyler düşünmesini ister. Bu nedenle sevmediği insanlara dahil iyi davranışlar sergileyebilir.

Haberin Devamı

BOĞA BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen boğa burcu uyumlu, cana yakın ve stabil olarak karşımıza çıkar. Sadık ve sevgi dolu bir yapısı olan yükselen boğaların hayali konforlu yaşamaktır. Tedbirli ve yavaş hareket etmeyi tercih eden boğa burçları düşünmeden hareket etmezler. Fazla risk almayı sevmedikleri için değişikliklere kapalı olurlar ve rutinlerinin bozulmasına izin vermezler.

Kendi yaratmış oldukları düzenin dışına mümkün olduğu kadar çıkmayan yükselen boğalar tüm değişikliklere kendilerini kapatırlar. Algıları ve duyuları yüksek olan yükselen boğaların dünyevi düşkün oldukları da bilinmektedir. Venüs tarafından yönetilmesi yükselen boğanın duyarlı, lüks tutkunu ve ihtiraslı olmasına neden olur.

Haberin Devamı

Yükselen boğanın vücudu genelde sağlamdır ve sağlıklıdır. Bedensel olarak dayanıklı olan bu kişiler kilo almaya eğilimli olduğu için beslenmesine dikkat etmeli ve sporu aksatmamalıdır. Boğa burcu yükseleni olan kişiler yemek yemeyi ve yemek yapmayı çok sever. El lezzeti yüksek olduğu için yükselen boğalardan iyi bir aşçı ya da mutfak çalışanı olabilir.

YÜKSELENİ TERAZİ OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükseleni terazi olan kişiler özelliklerini merak ederek araştırmaktadır. Burçlar kadar yükselen burçlar da kişilerin karakterini ve kişisel özelliklerini etkiler. Yükseleni terazi olan kişiler sosyal bir kişiliğe sahip olur. Nezaketli, sevecen ve uyumlu olan yükselen terazinin en belirgin özelliklerinden biri de dengeli olmasıdır.

Terazinin sembolü de adalet terazisi olduğu için hem normal burç hem de yükselen burç terazi olduğunda adaletli bir karakteri temsil eder. Günlük yaşamında huzursuz ve rahat edemediği ortamlarda mümkün olduğunca bulunmayan yükselen teraziler hayatında rahatsız olduğu kimseyi barındırmaz.

Estetik görüşü yüksek olduğu için yükselen terazilerden iyi birer sanatçı, yorumcu ya da eleştirmen olabilir. Yükselen terazilerin en olumsuz özelliği zaman zaman karşısındakini incitmemek için gerçekleri saklamasıdır. Kimseyi kırmak istemediği için bazen gerçekleri gizleyebilir ve karşısındaki kişiye beklediği gibi bir cevap verebilir.

Haberin Devamı

Yükselen teraziler yalnız kalmayı sevmedikleri için arkadaşları ve sosyal çevreleri tarafından sayılmak ve sevilmek isterler. İnsanların duymak istediklerini söylediklerinde yanında olacaklarını düşünürler ve bu nedenle de onaylayabilirler.