Astroloji Balık burcu yükseleni nedir? Yükseleni Oğlak olanların özellikleri nelerdir?

Balık burcu yükseleni nedir? Yükseleni Oğlak olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Balık burcu yükseleni nedir? Yükseleni Oğlak olanların özellikleri nelerdir?

Balık burcu yükseleni aşırı hassas ve duyarlı olur. Yönetici gezegeni Neptün olduğu için uyumlu ve geçinmesi kolay kişilerdir. Bununla beraber diğer tüm özellikleri de Balık burcu yükseleni olan kişiler tarafından araştırılıyor. Balık burcu ve oğlak burcu yükseleni hakkında merak edilen ayrıntıları Posta.com.tr okurları için derledik.

Yükseleni balık olan kişiler kararlarında tam emin olamadıkları için bir karar alırken başkalarına danışabilirler. Aldığı fikirleri mantık süzgeçlerinden geçirdikten sonra ne yapacaklarına karar verebilirler. 

Haberin Devamı

BALIK BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükseleni balık olan kişiler kararlarına ve kendilerine tam olarak güvenme noktasında sorun yaşarlar. Bu nedenle çevresinden fikir almaya açık olan balık yükselenleri bu fikirleri hayata geçirme aşamasında zorlanabilir. Balık burcu yükseleni olan kişiler hem kendileri hem de sevdikleri için büyük idealleri sahiptir.

Genelde duygusal anlamda mükemmeli arayan ve hiç vazgeçmeyen yükselen balıklar partnerlerine karşı da çok romantik ve ilgili olurlar. Hayatının aşkını bulana kadar arayan ve hiç vazgeçmeyen yükselen balıklar sonunda aradıklarını bulurlar.

Su elementi burçlarından biri olan yükselen balık değişkendir ve bu da her ortama hızlıca ayak uydurmasını sağlar.

Herkesle iyi anlaşabilen yükselen balıkların çok arkadaşı olur ve arkadaşları tarafından da sevilirler. Karakterlerinde zor karar verme özelliği olduğu için bir karar verirken çok fazla zaman harcarlar. 

Haberin Devamı

YÜKSELENİ OĞLAK OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen burcu oğlak olan kişiler planlı, sabırlı ve ciddi kişilerdir. Oğlak burcu Satürn tarafından yönetildiği için sorumluluklarının bilincinde ve disiplinli kişiler olurlar.

Yükselen oğlaklar gerçekçi ve ciddi olmaları nedeni ile bazen kötümser ve melankolik olarak görülebilir. İnsan ilişkilerinde kuralları esnetmemesi ve katı gözükmesi biraz soğuk olarak yorumlanmasına neden olabilir.

Yükselen oğlaklar kendi içlerinde kalmak ve amaçlarında da uzaklaşmak istemezler. Utangaç ve çekingen tavırları olsa da sevdiklerini söyleme konusunda asla çekinmezler.

Özellikle de erken yaşta hissedecekleri yetersizlik duygusu onların daha fazla içlerine kapanmasına neden olabilir. Fakat nerede nasıl davranmaları gerektiğini bildikleri zaman yetersizlik duyguları ortadan kalkar ve özgüvenleri de yüksek olur.

Yükseleni oğlak olan kişiler sorumluluk sahibi ve çalışkanlardır. Çevresindeki herkes onun ne kadar çalışkan olduğunu ve sorumluluk bilincinde olduğunu bilir. Genellikle insanları yargılamaya ve eleştirmeye meyilli olan yükselen oğlak bu nedenle insan ilişkilerinde problem yaşarlar.

Haberin Devamı

Toplum içinde iyi bir konumda olmak isteyen yükselen oğlaklar statü elde etmek için güçlü olmak ve çok çalışmak zorunda olduğunu bilir. Bu alandaki hedefine ulaşmak için tüm sabrını ve metanetini kullanır.