Astroloji Falda ejderha görmek ne anlama geliyor? Ejderha kafası, yavrusu, gözü, ejderha çıkması anlamları

Falda ejderha görmek ne anlama geliyor? Ejderha kafası, yavrusu, gözü, ejderha çıkması anlamları

Paylaş
Falda ejderha görmek ne anlama geliyor? Ejderha kafası, yavrusu, gözü, ejderha çıkması anlamları

Falda ejderha görmek genelde bir düşman ve fal sahibine zarar vermek isteyen bir kişi anlamındadır. Fal sahibinin yakın zamanda yakınlarına karşı temkinli olması ve herkese güvenmemesi önemlidir. Bu kişi fal sahibine zarar verebilir ve kötü zamanlar geçirmesine sebep olabilir. Falda ejderha görmenin anlamıyla beraber ejderha yavrusu, kafası ve gözü çıkması hakkında merak edilen tüm detaylar.

Falda ejderha görmek tahmin edilmeyen bir insandan kaynaklı zarar olarak yorumlanabilir. Bu zarar sonucu fal sahibi maddi bir kayıp yaşayabilir.

Haberin Devamı

FALDA EJDERHA GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Falda ejderha çıkması fal sahibinin yakınlarından biri anlamına gelmektedir. Özellikle de kişiyi düşman olarak gören ya da zarar vermek için fırsat kollayan birilerinin olduğu anlamı vardır. Üstelik bu kişi genellikle fal sahibinin hiç de tahmin etmediği bir insan olur. Bundan dolayı falda ejderha şeklinin çıkması fal sahibine karşı yapılan bir uyarı niteliği taşır. Fal sahibi yakınlarından biri tarafından zarar görebilir ve bu nedenle de kendi içinde büyük bir üzüntü yaşayabilir.

FALDA EJDERHA KAFASI ÇIKMASI ANLAMLARI

Faldaki ejderha kafasının anlamı genelde pek hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Genelde sizi düşmanı olarak gören birinin varlığı ya da kötülüğünüz için fırsat kollayan biri olarak yorumlanabilir. Bu kişi fal sahibinin tahmin edemeyeceği biri olabilir ve büyük zararlara uğratabilir. Çevrenizdeki kişilere bu süreçte dikkatli olmalı ve mutlaka temkinli yaklaşmalısınız. Eğer ejderha kafası kahve tabağında çıkarsa bu da haneye gelecek zarar olarak yorumlanabilir.

Haberin Devamı

Hanedeki mutluluğu kıskanan birinin gözü var ya da ortalığı karıştıracak olabilir. Aile içinde kimse ile tartışmamalı ve herkese karşı daha ılımlı olmaya özen göstermelisiniz. Faldaki ejderha genelde olumsuz yorumlandığı için ejderha kafası da olumsuz anlamlardadır.

FALDA EJDERHA YAVRUSU GÖRMENİN ANLAMI NEDİR?

Faldaki ejderha yavrusu şekli genelde fal sahibinin düşmanının artacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Özellikle de fal sahibinin iş hayatında bazı rekabetlerin olacağı ve bu rekabetler sebebiyle de zorluk çekileceği anlaşılır. Ayrıca fal sahibinin yoluna taş koymak isteyen kişilerin varlığı şekliyle yorumlanması da mümkündür. Faldaki ejderha yavrusu iş, aşk ve sosyal yaşamdaki zorluk olarak da yorumlanabilir. Bu süreçte fal sahibinin mutlaka dikkatli olması ve çevresine güvenmeden önce de düşünerek hareket etmesi gerekir.

FALDA EJDERHA GÖZÜ NE ANLAMA GELİR?

Eğer falınızda ejderha gözü çıktıysa başarınızda ya da yaptıklarınızda birinin gözü var demektir. Bu göz kötü anlamda bir gözdür ve bu nedenle de üzerinizdeki nazar olarak yorumlanabilir. Faldaki ejderha gözünün anlamı genelde olumsuz bir duruma sebep olacak kişi anlamındadır. Bundan dolayı fal sahibinin çevresindeki düşmanlarına karşı dikkatli olması gerekir. Yakınlarından bir kişi fal sahibine kötü gözle bakmakta ve işlerinin kötü gitmesi için çalışmaktadır. Faldaki ejderha gözünü düşman ya da ihanet olarak da yorumlamak mümkündür.

Haberin Devamı