Astroloji Sinastri analizi nedir, nasıl yapılır? Sinastri testi ile doğru kişi bulunabilir mi?

Sinastri analizi nedir, nasıl yapılır? Sinastri testi ile doğru kişi bulunabilir mi?

Paylaş
Sinastri analizi nedir, nasıl yapılır? Sinastri testi ile doğru kişi bulunabilir mi?

Uzun ve güvenilir bir ilişkinin sırrı, partneri iyi tanımak ve iyi analiz etmek olabilir. Doğru kişiyi bulabilmek adına uygulanabilecek ve çiftlere yardımcı olacak pek çok yöntem mevcuttur. Bu yolda astrolojinin gücünden faydalanmak isteyenler ise Sinastri Analizini merak etmektedir. Kişinin kendi doğum haritası ile sevdiği kişinin doğum haritasını eşleştirmeye odaklı Sinastri haritası, güçlü ve zayıf yönleri bulmayı sağlıyor. Sinastri Analizi nedir, nasıl yapılır? Sinastri testi ile doğru kişi bulunabilir mi? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Astrolojide Aşk Uyumu şeklinde ifade edilen Sinastri, iki kişi arasındaki uyumu, mutlulukları, ortaya çıkabilecek sorunları, geleceğe yönelik durumları ve ilişkide yaşanabilecek pek çok durumu ortaya çıkarmaya çalışır. Analiz sürecinde ise kişilerin doğum bilgilerinden yararlanılır. Böylelikle doğum anında gökyüzündeki bulunan yıldızların konumunu, karakter ve yaşam üzerinde oluşturduğu etkilere göre doğru kişinin bulunmasına olanak sağlar.

Haberin Devamı

SİNASTRİ ANALİZİ NEDİR?

Sinastri Analizi, iki kişinin doğum haritasından yardım alınarak birbirleri ile uyumuna bakıldığı önemli astrolojik bir haritadır. Kişinin doğum haritası ve partnerinin ya da birlikte olmak istediği kişinin doğum haritası bilgilerinin eşleştirilmesi ile elde edilen bir analizdir. Sinastri ​​​astrolojik terimi genel olarak evlilik öncesi nişanlı veya sevgili çiftlerin tercih ettiği bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak evli çiftlerin de geleceğine dair sorularına yanıt bulmak için başvurduğu görülmektedir. İki kişinin doğum zamanlarına göre uyumlu olup olmadıklarını veya daha çok hangi alanlarda uyumlu olduklarını bularak anlaşıp anlaşamayacaklarını ortaya koymaktadır.

SİNASTRİ ANALİZİ NASIL YAPILIR?

Sinastri analizi iki farklı kişinin doğum haritasının ilişkilendirilmesi neticesine dayanır. Ancak öncelikle söz konusu iki kişinin arasındaki ilişkinin tam olarak ne olduğunu bilmek gerekir. Bir çalışan müdürü ve ya bir ebeveyn ve çocuk haritası için de sinastri analizi yapmak mümkündür. Genel olarak duygusal birliktelikler adına partnerlerin haritaları incelense de kişilerin yöneticileri ile olan ilişkileri de merak edilmektedir.

Haberin Devamı

Sinastri Analizinde kişilerin doğum haritasının ilişkilendirilmesi neticesinde üçüncü bir harita ortaya çıkar. Ortaya çıkan bu üçüncü harita ise ilişkinin haritası olarak tanımlanır. Kompozit veya bileşik harita olarak da geçen bu üçüncü haritanın yorumlanması ile ilişkinin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmek mümkündür. Bunun için gerekli olan bilgiler ise iki kişinin doğduğu günün adı, doğduğu ay, saati ve doğduğu coğrafi bölgedir. Bu bilgiler ışığında sinastri analizi yapılabilir.

SİNASTRİ TESTİ İLE DOĞRU KİŞİ BULUNABİLİR Mİ?

Sinastri haritası, kişilerin haritasının birbirleri üzerindeki etkilerinin yorumlandığı bir haritadır. Duygusal ilişkilerde özellikle başlangıç aşamasında ilişkinin geleceği ve ne derece kalıcı olacağı üzerine bilgiler verilmektedir. Evli çiftlerde ise genellikle olası sorunların nedenleri ve bu sorunları nasıl aşabilecekleri üzerine yorumlar yapılabilir.

Kimi zaman ise çiftlerin birlikte geçtikleri zorlu dönemlerin nedenlerine bakılır, şanslı ve huzurlu döneme ne zaman geçiş yapacakları öğrenilir. Bu da sinastri analizi yaptıran kişilere bir yol planı çizmesinde destek olmaktadır. Dolayısıyla sinastri testi ile doğru kişiyi bulmak ve ya şuan hayatınızda olan kişinin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek mümkündür.

Haberin Devamı