Astroloji True node ne demek, Türkçesi nedir? True node neyi temsil eder?

True node ne demek, Türkçesi nedir? True node neyi temsil eder?

Paylaş
True node ne demek, Türkçesi nedir? True node neyi temsil eder?

Astrolojik bir terim olarak öne çıkan True node, Ay düğümlenmesi şeklinde de ifade edilmektedir. Genelde ayın hareketleri üzerinden burçların yorumlarına bağlı olarak işlemlerin yapılması şeklinde tanımlanır. True node ne demek, Türkçesi nedir? True node neyi temsil eder? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Türkçe üzerinden ele alındığı zaman True node ay düğümlenmesi şeklinde bilinmektedir. Özellikle astrolojik bakımından ele alınan tanımlaması doğrultusunda kullanılır. Ayın hareketlerine bağlı olarak burçlara çeşitli mesajların gelmesine yönelik durumu temsil eder. Bununla beraber kişilerin ruhsal durumunu da tanımlayan ve ifade eden bir yapı olarak ön plana çıkar.

Haberin Devamı

TRUE NODE NE DEMEK?

True node kelime grubu astrolojik bakımından ele alınan bir yapıya sahiptir. Bu doğrultuda Türkçe karşılığı ise ay düğümlenmesi olarak bilinir. Özellikle kişinin karakteristik özelliklerini belirleme noktasında ele alınır. Aynı zamanda yine bireyin ruhsal durumunun tanımlaması doğrultusunda da kullanılan bir astrolojik terimdir.

Ayın hareketlerine bağlı olarak burçlar üzerinden yorumlanır. Bu yorumlama kişinin bulunduğu burç içerisindeki gün ve tarihi üzerinden ele alınır. Bunlar doğum haritası ile birlikte astroloji uzmanları doğrultusunda sağlanmaktadır.

TRUE NODE TÜRKÇESİ NEDİR?

Tanımlama doğrultusunda Türkçe üzerinden kelime bazında ele alındığı vakit True node ay düğümlenmesi şeklinde bilinmektedir. Bu düğümlenme astrolojide borçlar ile birlikte ayın hareketlerine bağlı olarak ele alınır. Böylece kişinin kendi karakteristik özellikleri ve ruh yapısına uygun biçimde yorumlar yapılır.

Haberin Devamı

Aynı zamanda gelecek adına da yine kişinin davranışları ve yapacaklarına bağlı olarak bazı yorumlar ele alınır. Bu yorumlamalar uzman astrologlar kapsamında sağlanmaktadır. Aynı zamanda astrolojide merak edilen Terim grupları içerisinde yer alır.

TRUE NODE NEYİ TEMSİL EDER?

True node kişinin geleceğini temsil eder. Bu kapsamda ayın hareketleri ve burçlar üzerinden belli bağlantıları bulunur. Bu bağlantılar birbirini takip etmek suretiyle kişinin geleceği hakkında yorumlar yapılır. Genelde kişinin geleceği konusunda kişisel özellikleri ve davranışları ile yaşayacakları noktasında değerlendirilmektedir.

Bu sebepten dolayı uzman astrologlar ayı düğümlenmesi ve hareketleri eşliğinde burçları ele alır. Böylece kişinin bulunduğu burç üzerinden gelecek hakkında bilgiler ön plana çıkar. Bu sebepten dolayı bireyin bulunduğu burç üzerinden ayın hareketliliği ile birlikte true node geleceği temsil etmektedir.

TRUE NODE VE ASTROLOJİ

Genel çerçevede true node ayın hareketliliğini ele alır ve anlatır. Bu durum kişinin karakteristik özelliklerini tanımlama ve ortaya çıkarma noktasında değerlendirilir. Çünkü ayın hareketliliği ile birlikte kişinin bulunduğu burç üzerinden Yapı sağlanır. Aynı zamanda kişinin ruhsal durumlarına etki eden bir unsur olarak da ifade edildiğini söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

Bu sebepten dolayı kişinin doğduğu gün ve saat üzerinden doğum haritası doğrultusunda, true node astrolojik bakımdan önemli bir yere sahiptir. Türkçe üzerinden gelmiş olan karşılık olarak ise ay düğümlenmesi biçiminde yine bilinmektedir.