Astroloji Yengeç burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar yengeç burcu oluyor?

Yengeç burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar yengeç burcu oluyor?

Paylaş
Yengeç burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar yengeç burcu oluyor?

Günümüzde pek çok kişi astroloji ile ilgilenmektedir. Bu nedenle burçların da tek tek kendi içlerindeki özellikleri de merak edilmektedir. Bu burçlardan birisi de yengeç burcudur. Yengeç buru yılın bir ayına denk gelmekte ve belirli tarihler arasında doğan kişileri kapsamaktadır. Yeki yengeç burcu hangi ay? Hangi ay doğanlar yengeç burcu oluyor? İşte yengeç burçları hakkında merak edilenler.

Yengeç burcu en duygusal burçlardan birisi olarak karşımıza çıkar. Yengeç burcunun hangi ay ve gün aralığında olduğunu öğrenmek mümkündür.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU HANGİ AY?

Burçların farklı özellikleri bulunmaktadır. Toplamda 12 burç bulunmakta ve her burcun farklı tarihleri vardır. Bunlardan birisi de yengeç burcudur. Temmuz ayında doğan herkes yengeç burcu olarak kabul edilmektedir. Fakat temmuzun her günü yengeç burcu olmamaktadır. Özellikle Haziran ayının son günleri de yengeç burcu kabul edilmektedir.

Yengeç burcu olan kişiler yaz mevsiminin bir ayı olan Temmuz ayında doğan kişilerdir. Bununla beraber haziran ayı da yengeç burcu olmaktadır. Haziran ayının 22'sinden başlayıp 22 Temmuz gününe kadar doğan kişiler yengeç burcu olmaktadır. Haziran 22'sinden önce ve Temmuz 22'sinden sonra doğan kişiler başka burç kabul edilmektedir.

HANGİ AY DOĞANLAR YENGEÇ BURCU OLUYOR?

Yengeç burcu yaşamlarında oldukça hassas bir yapıya sahip burçlardır. Doğum günleri ise yaz mevsimine denk gelmektedir. Yengeç burcu olan kişiler 21 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişilerdir. Bu tarihler arasında doğan kişilerin burcu yengeçtir. Ayrıca yengeç burçları fiziksel özellikleri ile de dikkat çeken burçlardır. Çok zevkli ve sanatsal konulara yatkın bir burç olarak kabul edilmektedir.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yengeç burcunun özellikleri diğer burçlardan farklı olmaktadır. Özellikle hassas, alıngan ve kuruntulu olan bir burç olarak bilinmektedir. Bu burcun sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü yaratıcılıkları işlerinde de mükemmelliyetçiliği getirmektedir. Yengeç burcu aynı sorumlulukları karşı taraftan da beklemektedir.

Yengeç burçları duygusallıkları ile tanınmaktadır. Çevresindeki herkesten aynı hassasiyeti beklerler. Bu nedenle kolay geçinen kişiler değillerdir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli ve sevecen olan bu kişiler başka bir zaman herhangi bir neden olmadan somurtkan olabilirler.

Yengeç burçları yakınlarını ve arkadaşlarını çok severler. Fakat çoğu zaman bunu belli etmezler. Kendilerini inciten kişileri zor bağışlayan yengeç burçları kendisine yapılan hiçbir hareketi unutmazlar. Ayrıca dinsel konulara ve müziğe karşı ilgili kişiler olarak da bilinir. Sabırlı olan yengeç burçları tartışmaktan hoşlanmazlar. Yengeç burçları duygularını sessiz bir şekilde saklarlar.

Haberin Devamı