Astroloji Yengeç burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Nelerden hoşlanır?

Yengeç burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Nelerden hoşlanır?

Paylaş
Yengeç burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Nelerden hoşlanır?

Yengeç burcu astrolojide en duygusal ve hassas burçlar arasında yer alır. Burçlar arasında yer alan her seçenek belirli bir gruba ait olur. Buna göre yengeç burcu su grubuna ait olan bir burç olarak karşımıza çıkar. Özellikle duygusal olan yengeçler aynı zamanda çevrelerine karşı çok duyarlı davranırlar. Yengeç burcu Su grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Nelerden hoşlanır? Yengeç burcu ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Astrolojide her burç diğer burçlara göre daha farklı özelliklere sahip olur. Zaten burçları anlamlı kılan ve birbirinden ayıran şeyler de bu özelliklerdir. Tabi birçok burçta benzer özelliklerde bulunabilir. Yengeç burcu olan kişilerinde birçok dikkat çekici özellikleri olduğu bilinmektedir.

YENGEÇ BURCU SU GRUBU MU?

Su grubu olan burçlar arasında yengeç, balık ve akrep bulunur. Doğal olarak yengeç burcuda su grubunda olan bir burçtur. Yengeç burcunun zaman aralığı ise 22 Haziran ile 23 Temmuz olarak bilinir. Bu tarih aralığında doğan herkes yengeç burcuna dahildir.

YENGEÇ BURCU ARKADAŞLIK UYUMU NASIL?

Öncelikle yengeç burçlarının hassas bir yapıları olduğu dikkat çekmektedir. Bu hassaslıktan dolayı karşı taraftan da aynı şeyi beklerler. Ayrıca yengeç burçları duygusal burçlardan birisidir. Zaten su grubu olmaları bu özelliklerini ortaya çıkarır. Tabi yengeç burçları sahip oldukları hassasiyetleri karşıdan da bekledikleri için alıngan olurlar. Bu burcu memnun etmek biraz zordur. Bundan dolayı arkadaşlık uyumları biraz farklıdır.

Yengeç burçları fedakarlık yapmayı severler. Fedakarlık yaptıkları içinde her zaman beklenti içerisinde olurlar. Bunun yanında bu burçta olanlar zaman zaman somurtkan olmaktadırlar. Bu durumdan dolayı yengeçler ile arkadaşlık etmek kolay değildir. Ancak bu burçta olanlar yakınlarını çok severler ve bunun için fedakarlık yapmaktan çekinmezler. Ayrıca sevgilerini dışarıya pek vurmazlar.

YENGEÇ BURCU NELERDEN HOŞLANIR?

Yengeç burcu eğlenmeyi ve kalabalık yerlerde oturmayı çok sever. Özellikle bu burcun misafir ağırlamaktan çok hoşlandığı bilinmektedir. Ayrıca bu kişiler aileleri ile vakit geçirmeyi çok severler. Bunun yanında yengeçler için zamanın mutlu geçmesi çok önemlidir. Zaten çevrelerine duyarlı oldukları için mutluluğa önem verirler.

Yengeçlerin çoğu çiçekleri ve bahçeleri fazlasıyla severler. Bunun için bu kişiler evlerinde çiçek bakmaya özen gösterirler. Bununla birlikte sanatsal faaliyetlerde yengeçlerin çok hoşuna gider.

Haberin Devamı