Bakım Yüksek fiyatlı ürünleri unutun! Şifa doğada: Birkaç damlası bile saç dökülmesinin önüne geçiyor

Yüksek fiyatlı ürünleri unutun! Şifa doğada: Birkaç damlası bile saç dökülmesinin önüne geçiyor

Paylaş
Yüksek fiyatlı ürünleri unutun! Şifa doğada: Birkaç damlası bile saç dökülmesinin önüne geçiyor

Mevsim geçişleri, loğusalık dönemi ve stres gibi pek çok etken dönem dönem saçlarımızı kaybetmemize neden oluyor. Saç dökülmesini önlemek için yüksek maliyetli ürünlere başvurmak yerine, çözümü tabiatta bulabilirsiniz.

Günden güne gelişen kozmetik sektöründe özellikle saç ürünlerine yoğun ilgi mevcut. Hem kadınların hem de erkeklerin korkulu rüyası olan saç dökülmesine en uygun fiyatlı yöntem ise doğadan geliyor.

Haberin Devamı

Kozalakların gövdesinden elde edilen çam terebenti, insan vücudu için pek çok şifa barındırıyor. Cilde iyi gelmesinin yanı sıra saç sağlığında da akıllara ilk gelen seçeneklerin başında yer alıyor.

Şampuanınıza ekleyeceğiniz 25 damla çam terebenti ile saç dökülmesini önleyeceğiniz gibi yeni saçların çıkmasını da sağlayabilirsiniz.

Çam terebentinin faydası yalnızca saç dökülmesini önlemekle sınırlı değil. Çam terebenti; alerjilere iyi gelir, siğilleri iyileştirir, kötü kokuyu yok eder ve baş ağrısını azaltır.

Saç dökülmesinin önüne geçmek için tek çözüm tabii ki çam terebenti değil. Saçları yıkarken köklere bol bol masaj yapmak ve saçı, ısıdan mümkün olduğunca uzak tutmakta da fayda var.