Hayvanlar - Çevre Haftalık evcil hayvan sahiplendirme ilanları (7 Temmuz 2020)
Paylaş
Haftalık evcil hayvan sahiplendirme ilanları (7 Temmuz 2020)

Evcil hayvanlar harika bir dost, bir sırdaş ve hatta aile olabilir. Peki biz dostlarımızı parayla satın alabilir miyiz? Elbette hayır! O halde "satın alma sahiplen" diyoruz ve yuva arayan evcil dostlarımıza bizim de yardımımız olsun istiyoruz. Yuva arayan dostlarımız için derlediğimiz evcil hayvan sahiplendirme ilanlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. İşte birçok ilden sosyal medyada yer alan kedi ve köpek sahiplendirme ilanları.

Sokaklar ve barınaklar satın alınan ve sonrasında terk edilen kedi ve köpeklerle dolu. Ne yazık ki bir anlık hevesle alınan evcil dostlarımızın çok azı ömürlük yuvaya sahip olabiliyor. Evcil hayvan sahiplenmeden önce iyice düşünmeniz, onun ihtiyaçlarını, bakımını ve beslenmesini karşılayabilecek imkanınızın olup olmadığını tartmanız gerekir. Eğer hem maddi hem de manevi olarak bir evcil hayvanın sorumluluğunu üstlenebileceğinize karar verdiyseniz, işte size yuva arayan kedi ve köpek ilanları. Satın almayın, sahiplenin.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/CCTcf1Apvta/

İstanbul

Mia, 1,5 yaşında, erkek, kısırlaştırılmamış bir brithish shorthair. İstanbul Gaziosmanpaşa'da onu hiç terk etmeyecek olan yeni ailesini arıyor.

https://www.instagram.com/p/CCF4pfjgm5H/

İstanbul

Fındık yuva arıyor! Yol ortasında araba çarpmış halde bulunan Fındık, tüm operasyonları ve tedavi sürecini atlattı, şimdi bu sevimli kız ömürlük yuvasını arıyor.

https://www.instagram.com/p/CCTb0NyJEqB/

İstanbul

1,5 aylık erkek yavru kedi ömürlük yuvasını arıyor.

https://www.instagram.com/p/CCQSFjCJaSP/

Ankara

1.5 yaşındaki küçük boy, büyük ölçüde tuvalet eğitimli, aşılı ve karneli fransız buldog cinsi BOBO yeni yuvasını arıyor.

https://www.instagram.com/p/CCRPFGpJhzG/

Sokağa atılan bu sevimli 3 yaşındaki erkek Van kedisi yuva arıyor. Tek kedi olmalı evde 3 kedi daha olduğu için stresten yüzünde yaralar çıkmış psikolojik olarak çok hassas ve duygusal bir kedi.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/CBu2Wh9Ap-3/

İstanbul

Anne ve kızı yuva arıyor. Maltese- Terrier mix (siyah-beyaz) dişi, 5 kilo civarı Çanakkale’de sokağa atılmış, hamile kalmış. Daha sonra belediye tarafından kısırlaştırılmışlar. Yavrusu ise 6-8 kilo civarı. Her ikisine de çok acil geçici- kalıcı yuva aranıyor.

https://www.instagram.com/p/CCK-HD4lAiH/

İstanbul

4-5 yaş civarındaki Tontini yeni yuvasını arıyor. 25 yaş üzeri ve İstanbul'da ikamet eden kişilere takip şartı ile sahiplendirilecek.

https://www.instagram.com/p/CB-o_q4lsIB/

İstanbul

Jane'in tuvalet eğitimi var, çok iyi huylu evde uyum sağlayabiliyor ama sokakta biraz heyecanlanabiliyor. 25 yaş üzeri ‌İstanbul'da ikamet eden ‌Maddi manevi sorumluluklarını yerine getirebilecek, ‌takip edilmesinden rahatsız olmayacak kişilere sözleşme ile sahiplendirilecek.