Yaşam Hiring ne demek, Türkçesi nedir? We are hiring ne anlama gelir?

Hiring ne demek, Türkçesi nedir? We are hiring ne anlama gelir?

Paylaş
Hiring ne demek, Türkçesi nedir? We are hiring ne anlama gelir?

Yabancı olduğu halde dilimize yerleşmiş olan ve sıklıkla kullanılmakta olan birçok kelime bulunmaktadır. Hiring kelimesi de oldukça fazla rastlanılan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. Hiring kelimesi yabancı bir kelime olduğu için kelimeyi duyduğunuz zaman sahip olduğu Türkçe karşılığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Hiring kelimesi özellikle birçok anlamda kullanıldığı bilinen işe alma anlamına sahip bir sözcüktür. İşte, hiring kelimesi hakkında merak edilen tüm detaylar.

İngilizce kullanılan kelimelerin sonlarına getirilen takılarda anlamlarında farklılık oluşturmaktadır. Hire kelimesi işe almakla ilgili olarak değerlendirilmekte olan bir kelimedir. Genel olarak ise yapılan iş başvurularının sonuçları için kullanıldığı bilinmektedir. Bir işe alma yöntemini gösterdiği bilinen bir ifadedir. İngilizce kelimelerin sonlarına getirilen ing takısının genel bir anlamı belirttiği ifade edilebilir.

Haberin Devamı

HİRİNG NE DEMEK, TÜRKÇESİ NEDİR?

Hiring kelimesi yabancı bir kelime olmasına rağmen günlük hayat içerisinde yapılan iş başvurularında karşınıza çıkabilecek olan bir kelimedir. Hiring kelimesi sahip olunan işe alma veya işten çıkarma yetkisini belirtmek için kullanılmaktadır. Aynı zamanda hiring kelimesinin sahip olduğu bir diğer anlamda kiralama olarak bilinmektedir. Özellikle ev ve araba kiralama anlamına gelecek şekilde kullanıldığını söylemek mümkün olmaktadır.

Hiring kelimesiyle özellikle işe alım sürecinde karşılaşmanız mümkün olmaktadır. Yaptığınız bir iş başvurusu sonrasında şirketten gelen mail de hiring kelimesini görmüş olabilirsiniz. İşe alım sürecinde yaptığınız başvurunun kabul edildiği ve çalışmaya başlayacağınız anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

Hiring aynı zamanda Türkçe de ev ve araba kiralama anlamına da gelmektedir. Kelimenin kullanıldığı cümleye göre hangi anlama sahip olduğunu anlamak mümkün olmaktadır. Genel olarak hiring kelimesi işe alma sürecinde karşınıza çıkabilecek olan bir kelimedir.

 WE ARE HİRİNG NE ANLAMA GELİR?

 Yabancı bir şirkete yaptığınız iş başvurusunun sonucunu we are hiring olarak alabilirsiniz. We are hiring ifadesi yaptığınız iş başvurusunun olumlu bir şekilde değerlendirildiğini ifade etmektedir. We are hiring cümlesi, işe alıyoruz manasına gelmektedir.

 Yapılan bir iş başvurusunun sonucunu çalışmayı tercih ettiğiniz şirkete göre farklı dillerde de almanız mümkün olabilmektedir. We are hiring ifadesi işe alım sürecinizin başlayacağını ifade etmektedir.

Yaptığınız iş başvurusu sonucunda işe alınacağınızı belirtmek için kullanılan cümlelerden birisi de we are hiring olarak bilinmektedir. Hiring kelimesi, kişinin işe alma ve işten çıkarma yetkisini ifade etmektedir. Ancak we are hiring şeklinde kullanılması halinde işe alıyoruz anlamındadır. Yani yapılan iş başvurusu olumlu değerlendirilmiştir ve sizin de çalışmayı istemeniz durumunda işe alım süreci başlatılacaktır.