Pratik Bilgiler 258 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Denizli şehrinin telefon kodu nedir?

258 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Denizli şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
258 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Denizli şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0258 alan kodunu aratıyor. Peki, 258 nerenin alan kodu? 258 nerenin telefon numarası? Denizli şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0258 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 258 nerenin alan kodu? 258 nerenin telefon numarası? Denizli şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0258 NERENİN ALAN KODU?

258 numaralı telefon kodu ülkemizde Denizli iline aittir. Denizli ile şehirlerarası görüşmeler sağlanabilmesi için bu alan kodu kullanılmaktadır.

+258 HANGİ ÜLKEYE AİT?

Telefon aramalarında telefon numarasının başında +258 numaralı kod bulunuyorsa bu telefon dünyada bir ülkeden aranıyordur. Ülkelerin kodları bilinemeyebilir. Fakat bunları öğrenmek kolaydır. Böylelikle aranan numaraların hangi ülkeden arandığı öğrenilebilir. +258 numaralı kod dünyada Güney Doğu Afrika’da ve Hint okyanusunun kıyısında bulunan Mozambik ülkesine aittir. Aranan numaranın başında +258 kodu bulunması halinde bu telefonun Mozambik ülkesinden arandığı bilinir.