Pratik Bilgiler 412 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Diyarbakır şehrinin telefon kodu nedir?

412 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Diyarbakır şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
412 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Diyarbakır şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0412 alan kodunu aratıyor. Peki, 412 nerenin alan kodu? 412 nerenin telefon numarası? Diyarbakır şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0412 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 412 nerenin alan kodu? 412 nerenin telefon numarası? Diyarbakır şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0412 NERENİN ALAN KODU?

412 şehirlerarası alan kodu nerenin olduğunu merak edenler için Diyarbakır şehrine ait olduğunu söylemek mümkün. Bu alan kodu üzerinden hem Diyarbakır merkez hem de ilçelere farklı telefon numaraları eklenerek ulaşmak mümkün. İlçe bazında ana alan kodu ile beraber diğer kod numarası eklenmek suretiyle numaralar tuşlanabilir.

Farklı amaçlar doğrultusunda eğer Diyarbakır şehrine ulaşmak istiyorsanız 0412 Telefon kodunu tıklamanız gerekmektedir. Bu kod üzerinden güvenli şekilde amacınızı gerçekleştirebilir ve gerekli noktalara ulaşım sağlayabilirsiniz. Türkiye'nin değişik bölgelerinden öncelikle, 0412 numarasını tuşlayarak diğer numaraları girmek suretiyle Diyarbakır şehrine bağlantı kurabilirsiniz.

Haberin Devamı