Pratik Bilgiler 961 Telefon kodu nerenin? +961 Alan kodu hangi ülkenin?

961 Telefon kodu nerenin? +961 Alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
961 Telefon kodu nerenin? +961 Alan kodu hangi ülkenin?

Yurt dışından gelen aramalar insanlarda merak uyandırıyor. Kimin aradığını bilmek her insanın isteğidir. Özellikle yabancı numaralar araştırılmaktadır. 961 telefon kodu da merak edilen numaraların başındadır. 961 telefon kodu nerenin? +961 alan kodu hangi ülkenin? İşte, merak edilen tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Eğer +961 numarası kişiyi aradıysa bu hemen araştırılmaktadır. Uluslararası alan kodları her daim merak konusuydu. İnsanlar alan kodlarını öğrenmek ve araştırmak isterler. Farklı nedenlerden ötürü çeşitli ülkelerle telefon iletişimi söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

 961 TELEFON KODU NERENİN?

Her ülkenin kendine özgü alan kodu bulunmaktadır. Güneybatı Asya bölgesinde yer alan Lübnan'ın alan kodu 961 olarak görülmektedir. Kişi Lübnan ülkesinden biri aradıysa, telefonda 961 alan kodu yazacaktır. Kişiler iş gereği veya farklı nedenlerden Lübnan ülkesine gitmek durumunda kalabilir. Bu durumda ülkemizde çok sayıda kişinin bazı tanıdıkları o bölgede yaşamaktadır.

Bu kişiler ülkemizi aradıklarında telefon ekranında alan kodu çıkacaktır. Bu alan kodu ise 961 olarak görünecektir. Lübnan ülkesinin resmi ismi Lübnan Cumhuriyeti olarak karşımıza çıkıyor. Kişiler çeşitli nedenlerden dolayı bu ülkede yaşamaya karar vermiş olabilir.

 Bu yüzden insanlar alan kodlarını bilerek telefonlarına bakmalı. Hele son günlerde telefonla yaşanan dolandırıcılık işlemleri sıklaştı. İnsanlar tanımadıkları numaralara ön yargılı davranabilirler. Oysa bu numara 961 alan kodu ile aranan numara belki yakın bir kişiden gelmektedir. Bundan dolayı alan kodları mutlaka bilinmelidir. Lübnan ülkesinin alan kodu 961 olarak geçmektedir.

Haberin Devamı

+961 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

 +961 alan kodu Lübnan Cumhuriyetine ait bir koddur. Her ülkenin kendine ait bir alan kodu vardır. Bu alan kodları bir ülkeyi temsil etmektedir. Bu alan kodları bilmek ise, kimin tarafından arandığını göstermektedir. Bir kişi Lübnan ülkesinden telefon açarsa bu ekrana +961 olarak yansıyacaktır.

Lübnan ülkesinin geçim kaynağı turizm ve hizmet sektörü olarak biliniyor. Ülkemizden de pek çok kişi Lübnan bölgesine gitmektedir. Bunların nedeni farklı olsa da, sonuç olarak o bölgeden aradıklarında telefona gelen +961 alan kodu görünecek. Bu Lübnan bölgesinden birinin aradığını işaret eder.