Pratik Bilgiler 221 Telefon kodu nerenin? +221 Alan kodu hangi ülkenin?

221 Telefon kodu nerenin? +221 Alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
221 Telefon kodu nerenin? +221 Alan kodu hangi ülkenin?

Telefon kodu olarak hem ülkeler için hem de şehirler için farklı rakamlar kullanıldığı bilinir. Burada dikkat edilecek olan ise şehir alan kodları ülke içerisinde kullanılırken, ülke alan kodları ise uluslararası alanda kullanılmaktadır. 221 telefon kodu nerenin? +221 alan kodu hangi ülkenin? İşte, tüm detayları derledik.

Alan kodunun 221 olarak geçtiği bir ülke bulunmaktadır. Bu ülkenin adı ise Senegal şeklindedir. Zaten her ülke için sadece tek bir alan kodundan bahsetmek gerekir. Çünkü alan kodlarında karışıklık olmasına engel olunduğu bilinir. Doğal olarak Senegal alan kodu olan 221 başka hiçbir ülkede yer almaz.

Haberin Devamı

 

 221 TELEFON KODU NERENİN?

221 olarak geçerli olan alan kodunun sahibi Senegal ülkesidir. Bu ülkede resmi olarak telefon kodu 221 şeklinde kullanılır. Ülke dışına yapılacak olan aramalarda muhakkak telefon numarasının önüne 221 geldiği görülür. Böylelikle sıkıntı olmadan arama yapılma şansı doğmaktadır. Ayrıca 221 telefon kodunun geçerliliği sabittir. Çünkü alan kodları değiştirilmeden sabit olarak verilmiştir.

 

 Senegal ülkesi adını her yerde duyurmuş bir yerdir. Buranın sahip olduğu her özellik oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bunun yanında Senegal için alan kodunun önemli olduğunu söylemekte yanlış olmaz. Buna göre +221 alan kodunun bu ülkeye ait olduğu görülmektedir. Ülkenin geçerli olan alan kodu 221'dir. Doğal olarak böyle bir alan kodunun yer aldığı numara Senegal'e ait olur.

Haberin Devamı

 

 

 +221 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Ülkelerin arasında +221 alan koduna sahip bir yerin olduğu da bilinir. Bu ülkenin ismi ise Senegal şeklinde geçer. Senegal ülkesinin sahip olduğu 221 alan kodunu başka ülkede görmek ise imkansızdır. Bundan dolayı alan kodları her zaman için ülkelere özel olarak karşımıza çıkar.

 

 Telefonunuza arama geldiğinde sabit bir numara ise öncelikle ön kısma bakmak gerekir. Burada yazan koda göre numaranın nereye ait olduğunu anlayabilirsiniz. Telefon numarasınız ilk kısmında +221 alan kodunu görmek akla Senegal'i getirir. Bu ülke sahip olduğu 221 alan koduyla dikkat çeken bir yerdir. Ülkenin alan kodunun her zaman için +221 şeklinde geçtiğini söylemek yanlış olmaz.