Pratik Bilgiler 218 Telefon kodu nerenin? +218 Alan kodu hangi ülkenin?

218 Telefon kodu nerenin? +218 Alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
218 Telefon kodu nerenin? +218 Alan kodu hangi ülkenin?

Telefon kodlarının belirli düzende ilerlediği bilinir. Her alan kodunun belirli bir ülkeyi veya şehri temsil ettiği görülmektedir. Buna göre 218 alan kodu ise Libya ülkesine ait olarak bilinir. Bundan dolayı 218 alan koduyla Libya çağrışım yapan yerlerdendir. Sizin için, 218 telefon kodu nerenin? +218 alan kodu hangi ülkenin? İşte, tüm detaylar.

Telefon kodlarının her yönden önem arz ettiğini bilmekte yarar vardır. Çünkü bu kodlar her zaman için işe yarayabilir. Zaten gün içerisinde birçok çağrı almanın mümkün olduğu görülmektedir. Bundan dolayı telefon kodlarını iyi bir şekilde bilmenin yarar sağlayacağını söylemek yanlış olmaz. Son derece düzenli olarak ilerleyen telefon kodları ülke ve şehir bazında farklı olarak verilmektedir.

Haberin Devamı

218 TELEFON KODU NERENİN?

218 telefon kodundan gelen çağrılar oldukça merak edilir. Buna göre 218 telefon kodunun sahip olduğu ülkeyi bilmekte yarar vardır. Ayrıca 218 alan kodunun hatırlattığı ülke Libya olarak dikkat çekmektedir. Telefon kodunun amacı numarayı doğru aramak ve aramaların nereden yapıldığını bilmektir. Doğal olarak her telefon kodunu öğrenmenin faydalı olacağını söyleyebiliriz.

218 telefon kodundan çağrı alma şansı azda olsa vardır. Özellikle bu tarz çağrılarda merak üst seviyeye çıkmaktadır. Doğal olarak 218 telefon kodunun hangi ülkeye işaret ettiği merak konusu olmaya devam eder. Bu telefon kodu Libya ülkesine ait olarak dikkat çekmektedir. Bunun için Libya'nın sahip olduğu alan kodunun 218 olarak karşımıza çıktığı bilinir.

Haberin Devamı

+218 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Alan kodları belirli bir düzene göre ilerlediği işin hiçbir sıkıntı yaşama durumu olmaz. Burada önemli olan ise alan kodunun temsil ettiği ülkeyi iyi bilmektir. +218 şeklinde başlayan alan kodu karşımıza Libya ülkesini çıkarır. Libya ülkesinden ülkeler arasında yapılan bir aramada +218 en başta yer alır. Buda akıllara hemen Libya ülkesini getirir.

Telefon alan kodlarının şehirler için olanları daha rahat bilinirken ülkelerinki çoğu zaman karışıklığa neden olabilir. Bundan dolayı alan kodunun 218 olması Libya ülkesini işaret eder ve buna göre akıllarda kalmalıdır. Zaten sabit bir alan kodu olduğu için +218 her zaman için Libya'yı işaret eder.