Pratik Bilgiler 971 Telefon kodu nerenin? +971 Alan kodu hangi ülkenin?

971 Telefon kodu nerenin? +971 Alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
971 Telefon kodu nerenin? +971 Alan kodu hangi ülkenin?

İnsanlar onları kimin aradığını bilmek ister. Bu yüzden bazı bilinmeyen numaralar merak edilmektedir. Uluslararası düzeyde olan bu numara çoğu zaman merak edilmektedir. 971 telefon kodu da nerenin olduğunu öğrenmek isteyen çok sayıda kişi var. 971 telefon kodu nerenin? +971 alan kodu hangi ülkenin sizler için derledik.

Bilinmeyen alan kodları insanlarda merak uyandırıyor. Çünkü çoğu kişinin yurtdışında tanıdıkları vardır. Bu gelen telefonun kimden, hangi ülkeden olduğunu bilmek önemlidir.

Haberin Devamı

971 TELEFON KODU NERENİN?

971 kodu Birleşik Arap Emirliklerine aittir. Birleşik Arap Emirlikleri Orta doğunun en önemli ve güçlü ülkelerinden birisidir. Aynı zamanda Türkiye ile de önemli iletişimi vardır. Farklı amaçlardan dolayı Türkiye ile bu ülke arasında devamlı bir iletişim ve bağlantı söz konusudur. Dolayısı ile devamlı bir karşılıklı iletişim söz konusu. Bunun için de 971 numarası kullanılmaktadır.

Aynı zamanda pek çok kişinin tanıdığı o bölgede yaşamaktadır. Onlardan gelen aramalarda bu alan kodu ile başlamaktadır. Alan kodları hangi ülkenin aradığını gösteren koddur. Bunun için insanlar yurtdışını aradıklarında da bu kod ile arama yapmalılar. Birleşik Arap Emirlikleri ile ticari anlamda bağlantılar söz konusudur. İnsanlar bir biri ile iletişimi sağlamak adına bu 971 numarasını da kullanmak durumundalar.

Haberin Devamı

 

 +971 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Bireysel veya ticari amaçla +971 numarası çevrilebilir. Günümüzde Birleşik Arap Emirliklerinde pek çok kişi yaşamaktadır. Bu kişiler tanıdıklarımız, akrabalarımız da olabilir. Bu yüzden her daim +971 numarası kullanılmaktadır. Arayan numaranın başında +971 kodu görünüyorsa, bu arama da Birleşik Arap Emirliklerinden geldiğini söylemek mümkün.

Bu ülkenin resmi dili Arapça olarak bilinmektedir. Farklı amaçlar doğrultusunda bu ülke ile bir bağlantı ve etkileşim söz konusu olmaktadır. Yoğun olarak geçen iletişim telefonla yapıldığında ise +971 kodu devreye girmektedir.

Kişiyi arayan numaralar kayıt değilse genelde mera ediliyor. Özellikle bazı kodlar bu numaranın yurt dışından geldiğine işaret eder. Buna örnek olarak 971 numarası verilebilir. Bu numara Birleşik Arap Emirliklerine ait bir koddur. Bu yüzden kişi telefonda bu kodu gördüğünde yurt dışı bir arama olduğunu hemen anlar.