Pratik Bilgiler Facebook şifremi unuttum telefon numaram değişti ne yapmalıyım?

Facebook şifremi unuttum telefon numaram değişti ne yapmalıyım?

Paylaş
Facebook şifremi unuttum telefon numaram değişti ne yapmalıyım?

Dünya çapında en çok kullanılan en önemli sosyal medya hesapları içerisinde Facebook gelir. Tabii farklı sebeplerden dolayı insanlık hali Facebook şifresini unutmak mümkün. Öyle durumlarda Facebook üzerinden şifreni mi unuttun bölümüne giriş yapılarak şifreyi almak mümkün. Facebook şifremi unuttum telefon numaram değişti ne yapmalıyım? Facebook şifresini geri almak hakkında merak edilenler.

Twitter ve Instagram ile beraber Facebook en çok kullanılan sosyal medya hesapları olarak öne çıkar. Ancak çoğu zaman ve hatta birden fazla defa şifreleri unutmak mümkündür. Sonuçta insan hayatında artık teknolojik açısından birçok farklı şifre vardır. Böyle durumlarda ise Facebook resmi adres üzerinden şifreni mi unuttun bölümü kolayca şifreyi geri alma imkanı vermektedir.

Haberin Devamı

FACEBOOK ŞİFREMİ UNUTTUM TELEFON NUMARAM DEĞİŞTİ NE YAPMALIYIM?

Genelde aşamalı olarak gerekli sürece tamamladıktan sonra kullanıcılar kolayca Facebook şifresini alabilmektedir. Özellikle şifreni mi unuttum bölümünden Bunu almak oldukça kolaydır. Üstelik telefon numarası değişmiş olsa bile farklı yöntemleri kullanmak suretiyle yine Facebook şifresini almak mümkün.

 - Öncelikle Facebook resmi site üzerinden şifreni mi unuttum bölümüne giriş yapılır.

- Hemen arkasından hesaba kayıtlı olan mail adresi, cep telefonunu ya da tam ad ile kullanıcı adı girilir.

- Bu giriş yapıldıktan sonra gerekir talimatlar doğrultusunda yönlendirme yapılır.

- Talimatlar takip edilerek şifre kolayca alınmış olur.

 Bu şekilde görüldüğü gibi Facebook şifresini kaybeden herkes kolay biçimde yeniden yeni şifresini elde edebilir. Böyle durumlarda cep telefonu numarası değişmiş olsa bile, genelde Facebook üzerinden farklı alternatifler ile şifreyi alma şansı bulunur.

Haberin Devamı

FACEBOOK E-POSTA ADRESİMİ VE ŞİFREMİ UNUTTUM NE YAPMALIYIM?

Facebook şifresi unutulduktan sonra aynı şekilde yine gerekli talimatları üzerinden farklı yöntemler ile bunu sağlamak mümkün. Çünkü kişi Facebook hesabı açtıktan sonra içerisinde tam adı ve soyadı, cep telefon numarası ve mail adresi yer alır. Bu alternatiflerden herhangi birini kullanmak suretiyle şifreyi almak mümkündür. Yukarıda verilen gerekli talimatları takip ederek, bu defa cep telefon numarasını kullanmak suretiyle yeni şifre alınabilir.

 

FACEBOOK ŞİFRESİ ALMA YÖNTEMLERİ

Facebook şifresini almak için belli bir yöntem bulunur. Bu yöntem Facebook hesabına resmi adres üzerinden şifreni mi unuttum kısmıdır. Bu bölüme giriş yapıldıktan sonra kullanıcı mail adresi, cep telefon numarası ya da isim ile soy isim üzerinden tercih gerçekleştirir. Özellikle mail adresi ya da cep telefonundan birini tercih etmek daha güvenlidir. Bu kapsamda yeni şifre elde edilebilir.