Pratik Bilgiler Snapchat hesabı nasıl silinir? Snapchat hesap silme yöntemleri...

Snapchat hesabı nasıl silinir? Snapchat hesap silme yöntemleri...

Paylaş
Snapchat hesabı nasıl silinir? Snapchat hesap silme yöntemleri...

Snapchat, son zamanlarda popüler bir şekilde kullanılmakta olan sosyal medya uygulamalarından birisi olarak bilinmektedir. Çeşitli filtreler ile fotoğraf çekmeye ve tek gösterimlik olacak şekilde arkadaşlarınıza fotoğraf göndermeye yarayan snapchat uygulamasının doğrudan kamera ekranıyla açılan bir uygulama olduğunu söylemekte mümkündür. Snapchat uygulamasında arkadaş ekleme sisteminin yer aldığı da bilinmektedir. Snapchat hakkında merak edilen tüm detayları posta.com.tr okurları için derledik.

Snapchat uygulamasının en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer aldığını söylemek mümkündür. Gelişen teknolojiyle birlikte sosyal medya uygulamalarının kullanımını da artıyor. Her sosyal medya uygulamasının ayırt edici ve kullanıcısını cezbeden bazı özellikleri var. Snapchat uygulaması, son yıllarda özellikle gençler arasında oldukça sık tercih edilen kullanıcıların kendilerine ait bir profil oluşturabildikleri, mesajlaşma ve sosyal paylaşım uygulaması.

Haberin Devamı

Snapchat hesabı üzerinden kullanıcıların arkadaş eklemeleri ve çeşitli filtreler kullanarak çektikleri resimleri ve videoları tek gösterimlik olarak paylaşmaları mümkündür. Snapchat programında birbirinden farklı birçok özellik var. Snapchat kullanmak isteyen kişilerin öncelikli olarak bir hesap oluşturmaları gerekiyor. Snapchat kullanıcılarının hesaplarını kullanmak istememeleri durumunda ise hesaplarını silmek için basit bir kaç işlem yapmaları yeterli olacaktır. 

Snapchat hesabını açmak da tamamen silmek de oldukça kolay. 

Hesabını silebilmek için hesabınıza ulaşabiliyor olmanız gerekir. Paralosını, kullanıcı adını ya da mail adresini unutttuğunuz bir hesaba giriş yapamazsınız ve dolayısıyla hesabınızı silemezsiniz.  

Haberin Devamı

SNAPCHAT HESABI NASIL SİLİNİR?

Snapchat hesabını kullanmak istemeyen kişilerin hesaplarını silmek isteyebilir. Eğer snapchat kullanıcı adınızı ve şifrenizi biliyorsanız şu adımları izleyin. 

  • Snapchat hesabını silmek için öncelikle snapchat hesabınızı giriş yapmalısınız.
  • Snapchat hesap silme linkine tıklamak yeterlidir.
  • Ardından ise snapchat hesap silme sayfasına ulaşılır. 
  • Sayfaya ulaştıktan sonra ise kullanıcı adı ve şifresiyle hesabın açılması gerekiyor.
  • Hesap açıldıktan sonra sorulursa tekrar kullanıcı adının ve şifresinizi yazın 
  • Hesap silinmesi için kullanıcı adının ve şifresinin tekrar yazılması durumunda hesabınızda kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilen maile ulaşım sağlanmanız gerekir.
  • Hesabınıza gelen şifrenin ise ilgili alana yazın
  • Ekrana gelen sayfada ise hesap silme seçeneğinin işaretleyin.
  • Tüm adımların başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından ise snapchat hesabınızın silinecektir. 

SNAPCHAT MOBİL ÜZERİNDEN HESAP SİLME YÖNTEMLERİ

Snapchat uygulamasını kullanabilmek için öncelikli olarak kullanıcıların kendilerine bir snapchat hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Oluşturulan snapchat hesabının kullanılmak istenmemesi durumunda ise hesabın silinmesi için çeşitli yöntemlerin bulunduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Snapchat hesabının silinmesi için ise hesap ayarlarına girilmesi gerekir. 

Snapchat hesabını silmek isteyen kişilerin ilk olarak bir tarayıcıdan hesap silme linkine ulaşması gerekmektedir. Mobil uygulama üzerinden hesabın silinmesi bazı durumlarda mümkündür. Hesabı silmek için kullanıcı adı ve şifrenizin yazılmasının ardından bir robot olmadığınızı onaylamak için ilgili kutucukların işaretlenmesi gerekir. Giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifresinin tekrar yazılması gereklidir. Ardından ise menünün en altında yazan hesabı sil seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.

  •  iOS kullanıyorsanız hesabınızı silmek için...
  1. Ayarları açmak için Profil ekranındaki ⚙️ düğmesine dokunun
  2. "Hesap İşlemleri"ne ilerleyin
  3. “ Hesabı Sil ” e dokunun
  4. Hesabınızı silmek için adımları izleyin
  • Android'de veya web'deyseniz hesabınızı silmek için...

Hesaplar portalına gidin ve silmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını ve şifresini yazın. (Fikrinizi değiştirip hesabınızı yeniden etkinleştirmek istemeniz durumunda bu bilgiyi elinizin altında bulundurun.)

Haberin Devamı

Hesabınızı silmek için gerekli adımları attıktan sonra, ilk olarak 30 gün süreyle devre dışı bırakılacaktır. Hesabınız devre dışı bırakıldığında, arkadaşlarınız Snapchat üzerinden sizinle iletişim kuramaz veya etkileşimde bulunamaz.

Ek 30 gün sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir .

SNAPCHAT HESAP SİLME SORUNLARI 

  • Snapchat şifrenizi bilmiyorsanız hesap nasıl silinir? 

Snap chat şifresini bilmiyorsanız, snapchat sayfasını açarak şifremi unuttum diyin ve seçenekler uygulayarak ilerleyin. Mail adresinize gelen onay postası ile yeni şifre belirleyin. 

Belirlediğiniz şifre ile snapchat'a giriş yapın ve snapchat hesap silme adımlarını takip edin. 

  • Mail adresinize de ulaşamıyorsanız ne yapabilirsiniz?

Bu noktada hesabın size ait olduğunun anlaşılması oldukça zordur. Snapchat gibi uygulamalar bunu bir güvenlik önlemi olarak kullandığı için mail adresinize ulaşamadığınızda snapchat hesabınızı silmek oldukça zordur. 

Telefon numaranızı kaydettiyseniz bu seçenekle mailize ve snapchat hesabınızaq ulaşmayı deneyin. 

Her ikisi de yoksa, hesabın size ait olduğunu kanıtlanması ve hesabın kapatılabilmesi için snapchat destek hattına mesaj atarak destek almayı deneyin. 

Haberin Devamı

SNAPCHAT SİLİNEN HESAP GERİ GELİR Mİ?

Snapchat hesabınızı silmek istemeniz durumunda, tüm verileriniz snapchat tarafından 30 gün boyunca saklanmaktadır.

Tekrar snapchat hesabınıza ulaşım sağlamak istemeniz durumunda kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak hesabınızı tekrar aktif hale getirebilmek mümkün olmaktadır. Tarayıcınızdan snapchat.com adresine girilmesi gerekmektedir. Destek seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Hesap ayarlarının seçilmesinin ardından ise hesabı sil seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir.