Google News

Ergan Dağı Kayak Merkezinde kar raftingi renkli görüntüler oluşturdu

Erzincan’daki Ergan Dağı Kayak Merkezinde kar raftingi renkli görüntüler oluşturdu.
07 Şubat 2024 , Çarşamba 10:25

Özellikle bu sene Erzincan İl Özel İdaresi ve özel müteşebbislerin yaptığı yatırımlar ile düzenlenen değişik aktivitelerle Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelen Ergan Dağı Kayak Merkezinde ekseriyeti üniversite öğrencisi vatandaşlar eğlenceye doyuyor.


Ergan’a çıkan vatandaşlar güneşli ve açık havada adete terapi buldu. Doğası ve gölüyle, tamamen karla kaplı pistiyle muhteşem bir manzara sunan Ergan Dağı Kayak Merkezi, Erzincan’ın yanı sıra çevre iller ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen kayak severlerin ilgi odağı olmaya başladı.


Ergan Dağında yapılan kar raftingi ise renkli görüntüler oluşturdu. Kar üstü aracının arkasına bağlanarak belirli bir etaba çıkarılan botla aşağı kayılarak kar raftingi yapıldı. Kar raftingi yapan vatandaşların mutluluk çığlıkları kameralara yansıdı.


Ergan Dağı Kayak Merkezinde gerçekleşen aktivitelerle vatandaşların yüzleri bolca gülerken Vali Hamza Aydoğdu, pek çok güzelliği bir arada barındıran ve Türkiye'nin en uzun pistlerine sahip Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezine tüm kayak severleri davet etti. Ergan Dağı Kayak Merkezinin artık dikkat çeken Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Vali Aydoğdu, “Kar raftingi çok güzel, keyif veren bir etkinlik. Ergan doğası, manzarası, yapılan spor etkinlikleriyle, kayağıyla tam bir terapi merkezi durumunda. Buraya gelen stresten uzaklaşıyor” dedi.

DEVAMINI GÖSTER