Seyahat Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa yılbaşı galasıyla kapılarını yeniden açıyor!

Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa yılbaşı galasıyla kapılarını yeniden açıyor!

Paylaş
Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa yılbaşı galasıyla kapılarını yeniden açıyor!

İzmir Seferihisar Sığacık’ta hayata geçirilen Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA, yeni yıl akşamı misafirlerini çok özel bir programla ağırlayacak.

Çeçenistan doğumlu, petrol mühendisi Türk iş insanı İbrahim Lepiev’in girişimleriyle İzmir Seferihisar Sığacık’ta hayata geçirilen Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA, çok özel bir programla yeni yıl akşamı kapılarını misafirlerine açıyor. Lepiev, bünyesinde konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni de bulunduran Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA’nın yolculuğunu anlattı.

Haberin Devamı

HUZURLU VE SAKİN

Otelin; görkemli kıyı şeridine sahip Sığacık’ta bulunduğunu belirten Lepiev, şöyle konuştu: “Otelimiz; lüks odaları, suitleri, villaları, genel mimarisi ve beş yıldız konforuyla misafirlerine huzurlu ve sakin tatil sunuyor. 90 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan otelimiz; 56 farklı tipteki 423 odası, 4 özel aile villası, 2 kral dairesi, 141 aile odası, sinema ve bowling salonu, tenis kortları, basketbol sahası, aquaparkı, kır düğünü için wedding alanıyla hizmet veriyor. Otelimizin, 28 dönümlük kendine ait bir adası da var. Bu adada, doğal yaşamı sevenlere özel birçok aktivite alanı mevcut. Tekneleriyle gelmek isteyenlere de değişik imkanlar sunuyoruz.”

YENİ BİR KONSEPT

Otelin yeni konseptiyle yeni yılda hizmet vereceğini kaydeden İbrahim Lepiev, “Aynı kompleksin içinde yer alan Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi de faaliyetlerine başlıyor. Bu merkezle birçok yeniliğe imza attık. Yeni yılda özellikle sağlık konusunda yurt dışından pek çok misafir ağırlamayı bekliyoruz. Özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda uzmanlığımız var. Ayrıca detoks, yoga dahil geleneksel tıp uygulamalarını uygulayıp insanların kendilerini ödüllendirmelerine fırsat vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İDDİALI PROGRAM

Lepiev, yılbaşı için iddialı bir program hazırladıklarını söyledi; “Özel bir programla kapılarımızı açmak istedik. 31 Aralık akşamı Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Gülay Eralp sahne alacak. Konuklar, 24.00’te havai ışık gösterisi ve açık hava partisiyle eğlenceli anlar yaşayacak. 1 Ocak’ta ise Candan Erçetin özel şarkılarıyla sahnede olacak. 2 gece 3 gün sürecek, gala yemekleri ve SPA termalin kullanıma açık olacağı yılbaşı programının açılışa özel kişi başı fiyatı 3180 TL” dedi.

AYRICALIKLI TATİL

Kış konseptinde yarım pansiyon hizmet vereceklerini ifade eden İbrahim Lepiev, şunları söyledi: “Ayrıca sağlık paketlerimizi misafirlerimize sunacağız. Sağlık paketlerimiz içinde konaklama hizmetlerini ayrı olarak verebileceğiz. Yaz programımız ise ayrı olacak. Teos çok zengin bir bölge; antik kenti, termali var. Kendi vatandaşlarımıza da bu alanda yurt dışında aldıkları hizmeti en iyi şekilde sunacağız. Hedeflediğimiz ülkeler arasında Rusya, Kanada, Almanya ve diğer tüm Avrupa ülkeleri var. Özellikle ileri yaşta konaklama hizmeti alıp aynı zamanda denize sıfır bir tatilin keyfini sürüp tedavi olmak isteyen konuklarımıza ayrıcalıklar sunacağız.”

Haberin Devamı

FARKLI BİR DENEYİM

”Sağlık turizmiyle ilgilenen, yurt dışında ve ülkemizde yaşayan, özellikle ileri yaştaki misafirlerimize tıbbi hizmet vererek, tatil imkanı sağlamak istiyoruz” diyen Lepiev, “Konuklarımız, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra spor faaliyetleri, el becerileri, oyun alanları, hobilerini gerçekleştirebilecekleri alanlarla deniz kenarında keyifli bir tatil yapıp, sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Sağlıklı yaşam merkezi olmamızın temel nedeni bu” ifadelerini kullandı.

DENİZ TATİLİ ANLAYIŞI SAĞLIKLA BİRLEŞTİ

İbrahim Lepiev, misafirleri nelerin beklediğini şöyle anlattı: “Sağlıklı yaşam merkezini hayata geçirdik. Hem sağlık hem resort hem de termal hizmetler sunan bir oteliz. Hedefimiz, deniz tatili anlayışını sağlıkla birleştirmek. Konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ruhsatımızı da aldık. Merkezimizi, nitelikli rehabilitasyon hizmeti veren bir konuma getiriyoruz. Çok değerli, 20860 mg/ml toplam mineralizasyona sahip mineralli suyumuz var. Bu su, tuzlu. Termal tuzlu su, dünyada çok nadir bulunur ve birçok hastalığın tedavisinde kullanılabilir nitelikte. Merkezimizde, SPA haricinde; tuz odası, çamur şelalesi, quarts kum havuzu, deniz suyu terapisi, sıcak taş terapisi, knipe terapi, 2 hamam, 4 VIP aile hamamı, 18 farklı masaj odası, 2 elektroterapi odası, 1 fizik tedavi odası var. Deneyimli uzmanlarla hizmet veriyoruz. Pilates ve fitness salonumuzda, uzman personal training ve diyetisyenlerle hizmet sunuyoruz. Detoks kamplarımız oluyor. Ozon sauna, lenf drenaj masajı, cilt bakımı hizmetleri de mevcut. Üç ayrı sauna tipi (Alman, Fin, Rus) var ve odunla ısıtılıyor. Otelimizin basamakları, merdivenleri, yürüyüş yolları el yapımı quarts kumla kaplı. Bu, vücut enerjisinin temizlenmesini sağlıyor. Teras alanımızla uzun yürüyüşlere imkân tanıyoruz.”

Haberin Devamı

İlandır

Haberin Devamı