Yemek Dondurmalı portakal nasıl yapılır? Dondurmalı portakal tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Dondurmalı portakal nasıl yapılır? Dondurmalı portakal tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Paylaş
Dondurmalı portakal nasıl yapılır? Dondurmalı portakal tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Yaz aylarında favori içeceğiniz olacak olan dondurmalı portakal tarifi, hem kolayca yapılıyor hem de çok lezzetli. Peki, dondurmalı portakal nasıl yapılır? Küçükten büyüğe herkesin severek içeceği dondurmalı portakal tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Havaların ısınmasıyla birlikte çay ve kahve içmek yerine farklı alternatifler arıyorsanız dondurmalı portakal tarifi tam size göre bir lezzet olacak. Peki, dondurmalı portakal nasıl yapılır? Her yudumda ayrı lezzet alacağınız dondurmalı portakal tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Haberin Devamı

DONDURMALI PORTAKAL TARİFİ

Dondurmalı portakal malzemeler

  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1/2 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 damla vanilya özütü
  • 2 top vanilyalı dondurma
  • 1/2 su bardağı buz

DONDURMALI PORTAKAL YAPILIŞI

  • Buz hariç bütün malzemeleri karıştırıcıya alın ve çırpın.
  • Dolapta soğutulan bardağa buzu ekleyip üzerine karışımı dökün.