Yemek Etli ekmek içi nasıl hazırlanır? Etli ekmek harcı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler ve püf noktası

Etli ekmek içi nasıl hazırlanır? Etli ekmek harcı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler ve püf noktası

Paylaş
Etli ekmek içi nasıl hazırlanır? Etli ekmek harcı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler ve püf noktası

Son zamanlarda birçok kişi hem lezzeti açısından hem de maliyeti göz önünde bulundurarak etli ekmek harcını kendi hazırlayıp hamur pişiren fırınlara veriyor. Böylece evdeki malzemelerle harcı yapmış olup hamur yoğurmakla uğraşmadan fırın hamuruyla odun ateşinde pişirtebilirsiniz. Peki, evde etli ekmek harcı nasıl yapılır? Etli ekmek içi tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Bol kıymalı harcı hazırlayıp fırında pişirtebileceğiniz etli ekmek harcı, evde yapabileceğiniz en lezzetli ve sağlıklı tariflerden. Peki, evde etli ekmek harcı nasıl yapılır? Orijinal lezzetini aratmayacak etli ekmek içi tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Haberin Devamı

ETLİ EKMEK İÇ HARCI TARİFİ

Etli ekmek harcı malzemeler

  • 400 gram yağlı dana kıyma
  • 1 soğan
  • 1 domates
  • 3-4 dal maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber

ETLİ EKMEK HARCI YAPILIŞI

  • Kıymayı bir karıştırma kabına alın.
  • Rendelediğiniz soğanı, küp doğradığınız domatesi ve ince kıydığınız maydanozu ekleyin.
  • Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın.
  • İsteğe göre içerisine tereyağı koyabilirsiniz. Böylece daha lezzetli olacaktır.