A. Yavuz Kocaömer 8’inci TESYEV moral pikniği
HABERİ PAYLAŞ

8’inci TESYEV moral pikniği

Haberin Devamı

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’ndan (TESYEV) burs ve rehabilitasyon yardımı alan 100 engelli çocuğumuz ve aileleri ile birlikte toplam 300 kişinin katılımıyla bir piknik gerçekleştirdik.

8.Geleneksel TESYEV Moral Pikniği’nde yeniden bir araya geldik.

Onların sorunlarına ortak olmak ve moral kazanmaları düşüncesiyle pikniğimiz bu yıl 3 Eylül 2016 Cumartesi günü İstanbul Tarabya TED Ankara Kolejliler Derneği-Torch Tarabya Tesisleri’nde yapıldı.


Cumartesi sabahı saat 10.30’da başlayan piknik etkinliğimizde engelli çocuklarımız için çeşitli sürprizler ve hediyeler vardı. Bu özel programda animasyon gösterilerinin yanısıra yaklaşık 30 gönüllümüz de o gün bize destek verdi, çocuklarımızla birlikte oldu. Teşekkürlerimizle...

■ Bizlere her yıl tesislerini açan, candan destekleyen TED Ankara Kolejliler Derneği-Torch Tarabya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Akçaoğlu ve tesis Genel Müdürü Belgin Erol’a teşekkürler.

■ Tüm meşrubat ve içeceklerimizi sağlayan Erbak Uludağ Pazarlama Satış Ve Dağıtım A.Ş.’ye teşekkürler.

■ Yıldız Holding A.Ş.’ye teşekkürler.

■ Hasan İnce sağ olun.

■ Algida, dondurmaları ile çocuklarımızı çok mutlu eden Unilever San. Ve Tic. Türk A.Ş.’ye teşekkürler.

■ İkbal Gıda sucukları çok lezzetliydi, teşekkürler.

■ Her zamanki gibi yanımızda olan LC Waikiki Mağazacılık Hizm. Tic. A.Ş.’ye teşekkürlerimizle.

■ Doğan Aydoğmuş’a teşekkürler.

■ İnteltek şirketi; Spor Toto Teşkilat Başkanlığı adına iddaa oyununun yaratıcısı ve operasyonlarını gerçekleştiriyor. Sabit ve sanal bayiler aracılığı ile iddaaseverlere ulaşılabilir en iyi servisi sağlamaya çalışan İnteltek sosyal sorumluluk projelerine hep destek veriyor.

2005-2008 yılları arasında TFF Milli Takımlar Resmi sponsorluğu da yapan şirket bu sayede geniş kitlelere ulaştı. Türk Milli Takımı’nın Euro 2008’deki başarısı da tanınmalarını sağladı.

Şu anda da TESYEV’in destekçisi. İnteltek Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Tic.A.Ş.’ye binlerce teşekkürler.

■ Emin Sırmaçekici’ye teşekkürler. Nur içinde yatsın.

■ S.O.S İnternational Ambulance’a binlerce teşekkür ediyoruz.

Güzel Söz

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa Orada itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur Huzurun olduğu yerde barış vardır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

RİO’DAN HABERLER

16’ncı Rio Paralimpik Oyunları’nın açılış törenini canlı olarak izledik. Brezilyalılar ellerinden geleni yaptılar. Ama daha önce izlediğimiz Pekin ve Londra Paralimpik Oyunları’nın görkemli açılış törenlerinin yanında sönük kaldı. 80 bin kapasiteli Maracana stadyumunun yüzde 60’ı ancak dolmuştu. Kalan kısma ise, katılan ülkelerin kafileleri oturtulmuştu.

‘Bakanımız gelmeyecek mi?’

Açılış törenine Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach gelmedi. Sporcularımız “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç gelecek mi?” diye sordular. Gelemeyeceğini söyledik. Bunun üzerine sporculardan biri “Sayın Bakanımız Olimpiyat Oyunları’na 2 kez geldi. Bizi ise onurlandırmadı. Önemli değil, kim takar engelli sporcuları? Üzüldük mü? Üzüldük” dedi. Umarız Sayın Bakanımız Parapimlik Oyunlar bitmeden Rio’ya gelir.

Gururumuz Nazmiye

Oyunların ilk gününde, Görme Engelli Judocu Ecem Taşın ilk bronz madalyayı aldı. 41 kilo bedensel engelliler halter yarışmasında, gururumuz Nazmiye Muslu Muratlı 104 kilo kaldırarak hem paralimpik hem de dünya rekorunu kırdı.

Madalyaların devamını umuyoruz. Bir başka konu ise şu: Olimpiyat Oyunları’nda Rio’da bulunduğunu duyduğumuz Brezilya Büyükelçimiz Sayın Hüseyin Diriöz’den henüz haber alamadık.

İlgisizlik sporcularımızı üzüyor. Ama yılmak yok. Engelli sporundan ümitliyiz. Hep söylediğimiz gibi, elde edilen başarıları kimse sahiplenmesin.

Bu başarıların tamamı özverili sporcularımızın onları yetiştiren fedakar antrenör ve teknik adamlarındır.

NOT

Okurlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, huzur içinde geçirmelerini dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder