A. Yavuz Kocaömer İstanbul'da önemli konuklar
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'da önemli konuklar

İstanbul, 2027 Avrupa Para Şampiyonaları’nın ev sahibi olma adaylığı için değerlendirme heyetini ağırladı. Uluslararası değerlendirme heyeti, üç gün boyunca şehirde çeşitli incelemelerde bulunarak, İstanbul’un adaylık potansiyelini değerlendirdi. Almanya’nın, rakibimiz olduğu bu yarışta, İstanbul’un adaylığına ilişkin en önemli adımlardan biri atıldı. Heyet, İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginlikleri karşısında hayranlığını gizleyemedi ve kadim şehrin ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

TMPK’dan uluslararası heyete etkileyici sunum

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Başkanı Dr. Av. Murat Aksu’nun liderliğinde, Genel Koordinatör Serkan Baltacı koordinesindeki ekip, heyete İstanbul’un avantajlarını anlatan etkileyici bir sunum yaptı. Şehrin altyapısı, spor tesisleri ve organizasyon deneyimi gibi önemli faktörler vurgulanarak, İstanbul’un başarılı bir ev sahibi olabileceği belirtildi.

Olumlu geri dönüşler

TMPK yetkilileri, İstanbul’un 2027 Avrupa Para Şampiyonaları’na ev sahipliği yapma konusundaki kararlılığını ve hazırlıklarını sürdüreceğini belirtirken, heyetin olumlu geri dönüşleri, adaylık sürecine büyük bir ivme kazandırdı. İstanbul’un spor dünyasında önemli bir oyuncu olarak yer almak için gösterdiği çaba ve potansiyel, 2027 Avrupa Para Şampiyonaları’nın heyecan verici bir ev sahibi şehir seçimi olabileceğine işaret ediyor.

İstanbulda önemli konuklar

MURAT AKSU VE SPORCULARIMIZ PARİS’TE ADİDAS’IN LANSMANINDA

Olimpiyatlarda Türkiye’nin resmi spor malzemeleri tedarikçisi olan Adidas, yaklaşan Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda, Türk sporcuların giyeceği özel bir koleksiyon tasarladı. Türkiye için tasarlanan bu eşsiz koleksiyonun Paris’teki tanıtım etkinliği, Olimpik ve Paralimpik Oyunlar’da Türkiye’yi temsil edecek sporcular Neslihan Arın, Sümeyye Boyacı, Kuzey Tuncelli, Merve Cansu Demir, Özkan Baltacı, Ecem Güzel, Kaan Aykutsun, Özlem Becerek, Yusuf Fehmi Genç ve Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi yetkilileri ile gerçekleşti.

Haberin Devamı

İstanbulda önemli konuklar

Olimpiyattaki 100. yılımıza özel tasarımlar

Lansmana Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu da katıldı. Türkiye’nin Olimpiyatlardaki ‘100. Yılına Özel Tasarım Türkiye’ için hazırlanan koleksiyon, Türk bayrağından ilham alan kırmızı ve beyaz renklerin yanı sıra, somon rengiyle dinamikleşirken, hedeflenen en yüksek altın madalya sayısını simgeleyen detaylar kullanılarak tasarlandı.

Murat Aksu: Bu özel koleksiyon anlamlı zaferlerin habercisi

Lansman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Aksu şunları söyledi: “Bu koleksiyonun sadece sporcularımızın performansına değil, aynı zamanda onların Paralimpik harekete olan bağlılığına ve öz güvenlerine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sporcuların ulusal kimliklerini ve başarılarını gururla temsil edebilecekleri bu özel koleksiyonun, Paralimpik sporcuların, Paralimpik ruhunu en iyi şekilde yansıtacağını şimdiden görebiliyoruz.

İstanbulda önemli konuklar

Türkiye Özel Koleksiyonu’nun, Paralimpik sporcuların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış parçalar içermesi ve onların rahatlığını, performansını göz önünde bulundurarak hazırlanmış olması bizleri ayrıca mutlu etti. Hep söylediğimiz gibi, bir zincirin halkaları gibi tüm bileşenler bir araya geldiğinde, anlamlı zaferler ortaya çıkıyor. Adidas’ın bu yaklaşımı bizler için çok değerli. Şimdi hedef, üzerlerinde Ay-yıldızlı formalar varken okunacak İstiklal Marşı anlarında.”

Haberin Devamı

İstanbulda önemli konuklar

Sıradaki haber yükleniyor...
holder