Arzu Çekirge Paksoy Yeni bir yıl, yeni hedefler
HABERİ PAYLAŞ

Yeni bir yıl, yeni hedefler

Türkiye’nin ilk sürekli Kurumsal Sosyal Sorumluluk sayfasını hazırlamaya başlamamın üzerinden 1 yıl geçmiş. Bu süreçte çeşitli konularda ülkemizde gerçekleştirilen pek çok KSS projesini sayfalarımıza taşıyıp, sizleri birbirinden değerli ve emek yoğun bu projeler hakkında bilgilendirmeye çalıştım.

Toplumsal fayda yaratan projeleri, fark yaratan sosyal girişimleri, başarılı gönüllülük çalışmalarını, desteklenebilecek sivil toplum kuruluşlarını tanıtmayı amaçladım. Sizlerden aldığım olumlu geri dönüşler beni yüreklendirdi, motive etti.

Haberin Devamı

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 2019 yılında da Kurumsal Sosyal Sorumluluk konusunda toplumda fark yaratan öncü projeleri paylaşmaya, sürdürülebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk konusunda kamuoyunda bilinç yaratmaya devam etmeyi hedefliyorum.

Posta Gazetesi olarak KSS konusundaki öncülüğümüzü farklı projelerle de sürdüreceğimizi umuyorum.

PRİDA ÖDÜLLERİ

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği‘nin (İDA), bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘PRİDA İletişim Ödülleri’ni kazananlar belli oldu. Kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik başlıkları altında da ödüllerin verildiği yarışmada Kurumsal Sosyal Sorumluluk İletişim Ödülü’nü İstanbul Sabiha Gökçen Havayolu’nun ‘İZEV Hayvanlar ve Biz’ projesi alırken, Erdemir ‘Tarlalar Sürüsün Gelenek Sürsün’ projesi ile Sürdürülebilirlik İletişimi Ödülü aldı. Turkcell ‘Geleceği Yazan Kadınlar’ ile Topluma Değer Katan Projeler ödülünü, Boyner ise Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ödülünü kazandı.

Anadolu Sigorta ‘Bir Usta Bin Usta’ projesi ile FritoLay ise “Cheetos Gelişim Merkezleri” ile Sürdürülebilir İşbirliği ödülünü aldı. Kazanan projeleri kutluyor, kurumsal sosyal sorumluluk konusundaki başarılı çalışmaların artmasını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder