Aydan Durak Yalnızlık hissinden kurtulmanın basit yolları var
HABERİ PAYLAŞ

Yalnızlık hissinden kurtulmanın basit yolları var

Evliliğinizde ya da ilişkinizde kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bu his son derece üzüntü vericidir. Eşinizle ya da partnerinizle duygularınızı paylaşamadığınızı hissettiğinizde yalnızlık hissine kapılırsınız. Ancak bu yalnızlık hissinden kurtulmanın çok basit yolları var.

Hiç kimse hayatta yalnız kalmak istemez. Bazı zamanlarda kendinizi kalabalıkların içerisinde çok yalnız hissedebilirsiniz. Özellikle evliliklerde ya da ilişkilerde bu durum çok sık yaşanır. Kendinizi yalnız hissediyorsanız bu histen kurtulmanın yollarına bir göz atın.

Haberin Devamı

DOĞRU İLETİŞİM KURUN

Evliliklerde ve ilişkilerde doğru iletişim kurmak önemlidir. Eşinizle birbirinizi doğru anladığınıza emin olun. Hislerinizi ona açıkça dile getirin. Eşinizle duygularınızı paylaşın ve onun nasıl hissettiğini öğrenmeye çalışın.

BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRİN

 Eşinizle birlikte kaliteli zamanlar geçirmek aranızdaki bağı daha güçlü hale getirir. Bu sebeple birlikte hoşlandığınız şeyler yapın ve birbirinize zaman ayırın. Ortak hobiler edinin. Bu durumda paylaşacağınız şeyler de atar. Eşinizle ortak noktalarınızı artırmaya ve kaliteli zaman geçirmeye gayret gösterin.

SOSYAL MEDYAYI DAHA AZ KULLANIN

Dijital çağın gelişmesiyle birlikte sosyal medya kullanımında büyük bir artış yaşanmaya başladı.

Herkes telefonuyla sosyal medyada daha çok zaman geçiriyor. Sosyal medyada gördüğünüz kusursuz sandığınız çiftler evliliğinize ya da ilişkinize zarar verebiliyor.

Sosyal medyada gördüğünüz çiftler ister istemez kendi ilişkinizi sorgulamanıza ve eksiklerini görmenize neden olur.

BİRBİRİNİZİ SUÇLAMAYIN

 Yalnızlık hissi yaşadığınız zaman hemen eşinizi suçlamayın. Yaşayacağınız kavgalar ve problemler sorunlarınızı daha çözümsüz bir hale getirebilir. Eşinize saldırmak ve suçlamak yerine onunla uzlaşmaya ve onu anlamaya çalışın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder