Bekir Saçar Aile arasında sürpriz nikah
HABERİ PAYLAŞ

Aile arasında sürpriz nikah

Türkiye eski güzeli Sinem Güven 10 yıl evli kaldığı iş insanı Murat Ersönmez’den 2015’te dostça ayrılıp evliliklerini bitirmişti. Boşanma sonrası sosyal yaşamdan elini ayağını çekip sırra kadem basan Murat Bey, geçen hafta Merve Koyunsağan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Merve Hanım 2005’te eski bakanlardan Güneş Taner’in oğlu Kamil Bey ile evlenmiş, 2014’te iki kızlarına rağmen boşanmışlardı.

Aile arasında sürpriz nikah

Solda Merve-Murat Ersönmez, sağda Murat Ersönmez ve eski eşi Sinem Güven

İlk rahatsızlığı Covid-19 değilmiş

Türk futbolunun en sevilen ve en renkli teknik direktörü Yılmaz Vural’ın geçen haziranda koronavirüse yakalanıp hastaneye kaldırıldığı söylenmişti. Deneyimli teknik direktörün geçen hafta ikinci kez Covid-19’a yakalanıp hastanede yoğun bakıma alındı. Ama işin aslı böyle değilmiş.

Haberin Devamı

Aile arasında sürpriz nikah

Yılmaz Hoca o dönem çalıştırdığı Akhisar Belediyespor futbolcularıyla birlikte koronavirüs testine girmiş ve sonuç pozitif çıkmış. Karantinaya alınan Yılmaz Hoca’ya yapılan ikinci testte ilk testin yanlış olduğu anlaşılıp karantinadan çıkarılmış. Vural’ın şu an da doktoru olan Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu’da bunu doğruluyor.

Renkli modacıdan Mandala ev tasarımları

Aile arasında sürpriz nikah

Sosyete, sanat ve şov dünyasının ünlülerini giydiren sıra dışı moda tasarımcısı Tanju Babacan şimdi de ev tekstiline el atıp ‘Casa de Mandala by Tanju Babacan’ markası adı altında hazırladığı koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Aile arasında sürpriz nikah

Tanju Babacan

Kırmızı sakalı modacı, Hinduizm ve Budizm’de evrenin yapısını simgelediği düşünülen, ritüel ve meditasyon amacı ile kullanılan sembolleri rengarenk yatak örtüleri, yastıklar, kırlentler, minderler ve battaniyeler üzerine uyarlamış ‘Casa de Mandala’ online platform ve Tanju Babacan web kanalından satılacak.

Engelli bireylere destek

Aile arasında sürpriz nikah

Beyazıt Öztürk

Ünlü antikacı ve müzayedeci Uğur Batur ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle çeşitli antika eşyaların yanı sıra Acun Ilıcalı’ya ait bir tişörtü, Beyazıt Öztürk’ün takım elbisesini, Koray Avcı’nın konserlerinde de giydiği şalvarını, Tamer Karadağlı’nın tişörtünü, Yılmaz Morgül’ün takım elbisesini ve Coşkun Sabah’ın ceketini yarın gece online müzayedede satışa sunacak.

Haberin Devamı

Aile arasında sürpriz nikah

Koray Avcı

Elde edilecek gelir Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığıyla engelli bireyler için harcanacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder