Bekir Saçar Arzu Sabancı artık cebinizde
HABERİ PAYLAŞ

Arzu Sabancı artık cebinizde

Şıklığı, zarafeti ve kendine has stiliyle yıllardır cemiyet hayatının en beğenilen kadınlarından biri olan Arzu Sabancı, 2015'te dünyaca ünlü İtalyan giyim markası Pinko için koleksiyon hazırlayıp modacılığa soyunmuştu. Koleksiyonundaki tasarımları çok beğenilince de hiç vakit kaybetmeden 'Arzu Sabancı for Koton' adını verdiği koleksiyonla Türk moda severlere merhaba demişti.

Arzu Sabancı artık cebinizde

Moda dünyasında 5 yılı geride bırakan Arzu Hanım şimdide moda sektöründe bir ilke imza atıp 2020–2021 Sonbahar-Kış koleksiyonunu cep telefonlarına taşıdı. Son tasarımlarını defile görüntüleri ve yaratıcı içeriklerle anlatan Arzu Hanım’ın bu uygulamasını telefonuna indirenler hem sezonun trendleri hakkında bilgi sahibi olacak, hem de beğendiği ürünleri uygulama üzerinden satın alabilecek.

Haberin Devamı

Kim korkar hain ‘COVID-19’dan

Arzu Sabancı artık cebinizde

Pandemiden olumsuz yönde etkilenen sektörlerin başında yeme-içme ve eğlence sektörü geliyor. Bir taraftan onlarca mekan kapanırken, diğer taraftan yeni mekanlar açılıyor. İstanbul’un Anadolu yakasında aralıkta açılacak olan 3500 metre kare büyüklüğünde 30 milyon liraya mal olan The Gazzino bunlardan biri. Mimar Eren Yorulmazer’in imzasını taşıyan mekanın işletmesini Ergun Yıldız yapacak.

1996’da önce Etiler’de sonra Bağdat Caddesi’nde açılan dünyaca ünlü Meksika restoranı TGI Friday’s 2013’te kapanmıştı. 59 ülkede 780 şubesi olan restoran önümüzdeki ay Suadiye’de yeniden açılacak

Peripayı ve Mojo açıldı

Arzu Sabancı artık cebinizde

İş insanı Yücel Gündüz, Erenköy’de Broyt Suites adını verdiği lüks bir butik otel, içinde de Peripayı adını verdiği harika bir restoran açtı. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki butik şarapçılarından toplanan geniş bir kava sahip olan mekanda haftanın belirli günlerinde caz müziğin ünlü isimlerinin canlı performans sergiliyor.

Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini menüsünde buluşturan Mojo da geçen ay Ataşehir’de açıldı. Spor yapan ve sağlıklı beslenenler için alternatifler yemeklerin de yapıldığı mekana, hafta sonları kahvaltıya da gidebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder