Bekir Saçar Atatürk'ün evini ziyaret ettiler
HABERİ PAYLAŞ

Atatürk'ün evini ziyaret ettiler

Premium otomobil üreticisi Lexus, markanın tamamen yeni bir segmenti olan lüks minivan modeli LM’i tanıttı.

Atatürkün evini ziyaret ettiler

Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt’un ev sahipliğinde Cumhuriyetin 100. yılına ithafen Selanik’te yapıldı. Organizasyon için Yunanistan’a giden Gökçe Bahadır, Emir Ersoy, Burcu Biricik, Aybüke Pusat, Saadet Işıl Aksoy ve Elvin Levinler otomobille şehri gezip otomobili test etti. Ardından Atatürk’ün evini ziyarete gittiler.

Atatürkün evini ziyaret ettiler

'Mehmet elimi öptüreceği kişiyi bilir'

Mehmet Aslan’ın sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı annesi Arzu Hanım ile tanıştırdığı ve evlilik yolunda olduğu dedikodusu şu günlerde herkesin dilinde. Hayırlı olsun demek için Arzu Aslan’ı aradım. “Oğlum olmayacak kişilerle ve konularla beni meşgul etmez. Mehmet, benim koltuğumda oturmaya layık olmayan birini asla benle tanıştırmaz. Oğlum beni tanıştıracağı, elimi öptüreceği kişiyi çok iyi bilir. O gün geldiğinde ben onu gelinim diye sizlerle tanıştırırım” dedi.

Haberin Devamı

BEBEK DUYURUSU

İş insanı Mert Mildon ile Fatoş Mildon’un kızları Alara geçen mayısta Doğukan Durakoğlu ile Bodrum’da lüks bir teknede nişanlanmış, 17 Ağustos’ta da Monako’da üç gün üç gece devam eden masal gibi bir düğünle evlenmişti. Maldivler’de balayı yapan çift sosyal medya hesaplarından “Sürpriz sonlu fındık faresi geliyor” mesajıyla herkese bebek beklediklerini duyurdu.

Atatürkün evini ziyaret ettiler

ON PARMAĞINDA ON MARİFET

Genç sosyetenin en popüler, en havalı ve en güzel kadınlarından Eda Zamanpur’un on parmağında on marifet var. Tasarımcı, ressam ve mimar olan Eda, şimdi de terziliğe merak sardı. Sosyetik güzel ustasından dikiş dikmeyi öğrenmiş. Bundan böyle kendisi için zevkine uygun kıyafetler dikecekmiş. Eda yakında karşımıza moda tasarımcısı olarak çıkarsa hiç şaşırmam. Neden mi? Çünkü Eda’nın zevkinin, gustosunun onda birine sahip olmayanlar ‘Modacıyım’ diye piyasada arz-ı endam eyliyor.

Atatürkün evini ziyaret ettiler

SHİVA’YA SELAM DÖVMESİ

Cem Hakko ile Bettina Hakko’nun kızları Pia, yogaya gönül verenlerden. Yoga, prensip olarak zihnin ve ruhun uyum içerisinde çalışarak evren ile bütünleşmesini amaçlıyor. Eşi Kerim Yeşil ve kızı Lily ile Bali’ye tatile giden Pia ‘Shiva’ya selam’ anlamına gelen yoga mantrası ‘Om namah Shivaya’ yazısını koluna dövme yaptırdı.

Haberin Devamı

DEFİLEDE İLTİFAT YAĞMURU

Özgür Masur’un Tersane İstanbul’da düzenlediği defilede oyuncu Nebahat Çehre (79) ile Arzu Sabancı’yı (58) sohbet ederken görünce kulak kabarttım. Sabancı, Çehre’ye “Güzelliğiniz, zarafetiniz ve asaletinize hayranım, keşke sizin yaşınıza geldiğimde ben de sizin kadar dinç, zinde ve genç görünebilsem” dedi. Çehre de ona “Arzucuğum benim yaşıma geldiğinde benden çok daha alımlı ve güzel olacağından hiç şüphen olmasın” diye iltifat etti. Sabancı ve Çehre defileyi birlikte izleyip kıyafetler hakkında kritik yaptı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder