Bekir Saçar Balığın lüks ve yaratıcılıkla buluştuğu yer
HABERİ PAYLAŞ

Balığın lüks ve yaratıcılıkla buluştuğu yer

Av yasağı 1 Eylül itibarıyla sona erdi. Taze balıklar, en lezzetli halleriyle balıkçı restoranlarının masalarını şenlendirmeye başladı. Siz de damağınıza ve midenize lüks bir restoranda ziyafet çekmek istiyorsanız ama nereye gideceğinizi bilemiyorsanız, size İstanbul’un en elit semti Bebek’teki Bebek Balıkçısı’nı önereceğim.

Balığın lüks ve yaratıcılıkla buluştuğu yer

71 SENELİK LEZZET DURAĞI

İşletme 71 senedir aynı mekanda misafirlerine kusursuz hizmet ve lezzet sunuyor. Boğaza sıfır konumda. Nostaljik ruhunu hiç kaybetmedi. Mekanda sizi her zaman şık haliyle ve güler yüzüyle Sadık Tanyeli karşılıyor. Zaten bu sebeple mekanın müdavimleri, kendisine “Boğazın efendisi” lakabını takmış. 21 yıldır işletmenin müdürü olan Sadık Bey, misafirlerini rahat ettirmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Burada yalnız balık türlerini değil, deniz mahsulü tüm ürünlerin en lezizlerini tadabilirsiniz. İstakoz, böcek, kerevirt ve istiridye bunlardan bazıları.

Haberin Devamı

BEBEK BALIKÇISI’NDA NE YENİR?

Menüden seçim yapmakta zorlanırsanız Sadık Bey’den yardım isteyin.

Onun önerilerini sizin için listeledim. Spesiyal salata, spesiyali atom, padron biberli lakerda, bebek kalamar, deniz mahsulleri paella, somon ya da tuna tartar, deniz mahsulleri ve kum midyeli spagetti. Sadık Bey şu an misafirlerine ille de boğaz lüferi, Foça kaya barbunu ve Mersin karataş lagosu öneriyor. Finali tatlıyla yapmak istiyorsanız Datça badem unuyla yapılmış hurmalı helva, kaymak ve cevizli kabak tatlısını öneriyor. Gitmeden mutlaka rezervasyon yaptırın ve şık olmaya dikkat edin çünkü iş, futbol ve şov dünyasının en ünlü isimleri yan masanıza komşu olacaktır. Afiyet olsun.

Balığın lüks ve yaratıcılıkla buluştuğu yer

Sıradaki haber yükleniyor...
holder