Bekir Saçar Bay Bıngıl sahnede
HABERİ PAYLAŞ

Bay Bıngıl sahnede

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı, sahnelerin en sıra dışı, eğlenceli ve doğaçlama tek gösterisi Tolgshow turneye çıktı.

Bay Bıngıl sahnede

Oynadığı her gösterinin yeri ve tarihi açıklanır açıklanmaz biletleri tükenen Tolgshow, fenomen karakter Bay Bıngıl ile dikkat çekiyor. ‘Fat suit’ giyerek şişmanlayan Tolga çevik emlakçılık yapan Bay Bıngıl karakteriyle çok ama çok güldürüyor. 15 Nisan’da Zorlu PSM’de izleyebilirsiniz.

 Bay Bıngıl sahnede

66 yaşındaki Anna Vissi sahne enerjisiyle genç kızları aratmıyor.

TEKRAR GELİYOR

Haberin Devamı

Yunanistan’ın en büyük yıldızlarından Anna Vissi, Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Vissi, 21 Şubat’ta açılışını yaptığı HOL’de bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Yeni konser 17 Nisan’da…

Esnaf markasıyla eğlencede çığır açan Tinkon Group’un yeni mekânı Hol 21 Şubat’ta İstanbul’a merhaba demişti. Maslak 1453’teki Hol çok amaçlı bir etkinlik alanı. Açılışı da herhalde yıllarca konuşulacak bir Anna Vissi konseriyle yapmıştı. Ama ne konser! Şehrin sosyal hayatının tüm renkli yüzleri oradaydı. Geceye davet edilmeyenler günler öncesinden araya birilerini sokup listeye girmek istedi. Böyle gecelerde “Geleceğim” diyenlerin en az üçte biri gelmez. Ama bu kez aksine herkes gelmiş, birer de misafir getirmişti! Son yılların en eğlenceli gecesiydi. Anna Vissi performansıyla açılışa dev bir damga vurmuştu. İşte o şahane anların tekrarı 17 Nisan’da yaşanacak! Anna Vissi bir kez daha HOL’de sevenlerinin karşısına çıkacak. Hep birlikte sirtaki yapılacak, dans edilecek. Bayramı bir kez de bayramdan sonra kutlayın!

TURNEYİ UZATTI

Ceylan Ertem’in 13 sene önce başladığı ‘Sezen Aksu Tribute’ projesi bu yılın başında bir mini turneye dönüşmüştü. Ertem, ocak ayında başlayan ve büyük ilgi gören turneyi başka şehirlere de taşıyor. 13 Nisan'da başlayacak turnenin yeni durakları sırasıyla İzmir, İstanbul (Ataşehir, Kartal, Vadi, Kıyı), Antalya, Bursa, Ankara, Uşak, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır ve Kocaeli olacak.

MERKEZDE NOSTALJİ VAR

Fransız tekno prodüktörü Gesaffelstein yepyeni üçüncü stüdyo albümü ‘Gamma’yı yayımladı. Albüm, Gesaffelstein’ın ham ve endüstriyel sound’unu koruyor. Buna rağmen yetenekli sanatçı ve vokalist Yan Wagner aracılığıyla insancıl bir ses de ekleniyor. Bir saatten kısa süren albüm, yoğun ve radikal bir sanatsal önerme. Sanatçının önceki çalışmalarında çok daha farklı bir seviyede olmasına rağmen ‘nostalji’ hala çok merkezi bir tema.

Haberin Devamı

ARŞİVE DALIYORUZ

Yazar, senarist, arşivci ve araştırmacı Serdar Soydan her ayın ilk pazar günü Bomonti’deki Kozmos Cafe’de şahane söyleşilere imza atıyor. Serdar Soydan yarın saat 17.00’de yine arşive dalıyor. Gazete ve dergi kupürleri, taş plaklar, Yeşilçam filmleriyle bezeli, meraklı, eğlenceli bir sohbete davet ediyor bizi. Konu ise Zenne Necdet. Geleneksel Türk tiyatrosunda, kadınların sahneye çıkmasının yasak olduğu dönemde kadın kılığında sahneye çıkan zennelerin sonuncusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder