Bekir Saçar Boğaz'a hoş geldin 'Visorante'
HABERİ PAYLAŞ

Boğaz'a hoş geldin 'Visorante'

İstanbul’da neredeyse her gün dünya mutfağından en seçkin yemekleri sunan bir restoran açılıyor. Geçen hafta bunlar arasına bir yenisi daha eklendi. Adı; ‘Visorante’. İtalyan mutfağının tüm lezzetlerini bir arada sunan işletme Ortaköy Crowne Plaza Otel’in terasında. Boğaz’a nazır mekanın gecesi ayrı gündüzü ayrı muhteşem bir manzaraya sahip. Romantizmden hoşlananlardansanız, gün batımında mutlaka ziyaret edin, Boğaz’ın üzerine karanlık çökünce de bambaşka bir manzara eşliğinde yemeğinize ve sohbetinize devam edin.

Haberin Devamı

İTALYAN RUHUNU YANSITAN DEKORASYON

Mekanın dekorasyonu Boğaz’ın ihtişamlı güzelliğini kıskandıracak türden. Yeşil, sarı ve turuncu renklerin hakim olduğu işletme hem canlı hem de çok sıcak. Duvarları İtalyan heykeltraş figürlerini yansıtan çini motifleriyle süslü. Bar kısmında bulunan çeşme detayı Roma’nın meşhur Aşk Çeşmesi’ne atıfta bulunuyor. İtalya’dan getirilen servis tabakları, çatal, kaşık, bıçak ve özel nakış işlemeli masa örtüleri farkını fazlasıyla hissettiriyor. Ayrıcalıklı hizmet anlayışı, özel şarap seçkileri ve imza kokteylleriyle şimdiden İstanbul’un en iyileri arasına girmeye aday.

EŞSİZ BİR DAMAK ŞÖLENİ

İtalyan yemeklerini seviyor, damağınıza lezzet şöleni yaşatmak istiyorsanız çok doğru bir adrestesiniz. Açık mutfak konseptiyle hizmet veren Visorante’de, İtalya’dan BOĞAZ’A HOŞ GELDİN ‘VISORANTE’ getirilen peynir ve et çeşitleriyle hazırlanan pizzalar nefis. Linguine pacino, deniz mahsullü pappardelle, mantarlı agnelotti ve sakız kabaklı risotto denenmesi gereken el yapımı makarnalardan bazıları. Ana yemeklerden limoncello soslu kaya levreği, ağır ateşte pişirilmiş osso buco, sırlanmış dana bonfile ve ördek prosciutto’yu öneririm. Ve tabii ki İtalyan kahvesini. Tatlılardan da icotta ve mascarpone peynirleriyle hazırlanan cannoli, tiramisu ve orman meyveli pavlova’nın tadı damağınızdan silinmeyecek kadar lezzetli. Özel kutlamalar, akşam yemekleri, yıl dönümleri, özel davetler için çok ideal bir mekan. Damak tadınız her zaman Visorante’de geçirdiğiniz gecenin tadında olsun.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder