Bekir Saçar Çölde safari yaptılar
HABERİ PAYLAŞ

Çölde safari yaptılar

Şarkıcı Berkay ve manken eşi Özlem Ada Şahin Türkiye’de kış olduğu mevsimlerde tropik iklime sahip ülkelere gidip tatil yapmayı çok seviyor. Geçen kış kızları Arya ve Zeynep Mira ile Maldivlere giden çift okyanusun ve güneşin tadını çıkarmışlardı.

Çölde safari yaptılar

Şahin ailesi önceki gün de Dubai’ye gitti.

Çölde safari yaptılar

Berkay ve Özlem kiraladıkları ciple Dubai’nin uçsuz bucaksız çöllerinde safari yapıp bambaşka bir tecrübe yaşadı.

Çölde safari yaptılar

TRAFİĞE BİSİKLETLİ ÇÖZÜM

İstanbul’un bitmek bilmeyen yoğu trafiğinden bıkıp usanan ünlüler çözümü bisiklette buldu. Özellikle elektrikli bisikletler şimdilerde çok moda. Bu akımın öncüleri Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, İrem Sak, Arzum Onan.

Haberin Devamı

Çölde safari yaptılar

Tülin Şahin

Elektrikli bisikletlere ilgi oldukça yoğun olsa da bazıları klasik şehir bisikleti kullanmayı tercih ediyor. Tıpkı Tülin Şahin, Halit Ergenç, Arda Turan ve Serdar Ortaç gibi.

Çölde safari yaptılar

Bennu Gerede

"HEM SPOR YAPIYOR HEM ZAMANDAN KAZANIYORUM"

Baharın kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde bisiklete gönül verenlerden biri de fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede. Bennu’ya bisikletiyle Teşvikiye’de rastladım. Bennu "Şehir içi yakın mesafelere bisikletimle gidip trafikten zaman kazanıyorum. Park sorunu olmuyor, park ücreti de ödemiyorum. Üstelik aynı zamanda da spor yapmış oluyorum" dedi.

DOKTOR CANSEN HEYKELE MERAK SARDI

Covid-19 salgını nedeniyle evlerine kapanan oyuncudan sanatçıya, mimardan doktora birçok ünlü içlerindeki yetenekleri keşfedip başta resim olmak üzere çeşitli el sanatlarına merak sarıp evlerini atölyeye çevirdi.

Çölde safari yaptılar

Cansen Yeni Kut

Oyuncu Pelin Karahan, Bensu Soral, Hande Erçel, Tuba Büyüküstün resim yapmayan başlayan ünlülerden bazıları. Şarkıcı ve oyuncu Burak Kut’un doktor eşi Cansen Yeni Kut’ta içindeki sanat aşkını keşfedip heykel yapmaya başladı.

Çölde safari yaptılar

Burak Kut-Cansen Yeni Kut

Sıradaki haber yükleniyor...
holder