Bekir Saçar Dedikodulara menajer kalkanı
HABERİ PAYLAŞ

Dedikodulara menajer kalkanı

Haberin Devamı

Dedikodulara menajer kalkanı

Dedikodulara menajer kalkanı

Oynadığı ‘Baş Belası’ dizisi geçen hafta sürpriz final yapan İrem Helvacıoğlu, 3 yıllık sevgilisi Eser Alp’ten ayrıldığını açıklayıp Ege sahillerine tatile gitmişti. Tatilde adının yeni bir aşk dedikodusuna karışmasını istemeyen Helvacıoğlu çareyi menajeri Şebnem Demir’de buldu. Menajerinin eşi iş insanı Bahattin Demir’in teknesinde Şebnem Hanım ile kız kıza tatil yapmayı tercih eden İrem, dedikodulara mahal vermemek için tekneden asla karaya ayak basmıyor.

Sertifika Pia’dan salon babadan

Dedikodulara menajer kalkanı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun kızı Pia Hakko Yeşil pandemi döneminde yoga eğitmenliği kursuna başlamıştı. Ünlülerin yoga hocası Amerikalı Alexis Gulliver’dan 200 saat ders alan Pia geçtiğimiz günlerde hocasının elinden yoga eğitmenliği sertifikasını aldı. Cem Hakko, eğitimini tamamlayıp hocalık sertifikasını alan kızına hediye olarak bir yoga merkezi açacakmış.

Hayaller ve gerçekler

Dedikodulara menajer kalkanı

Serel Yereli şov dünyasının ünlülerinden biri olmak istiyordu. 2012’de "O Ses Türkiye" yarışmasına katıldı, ilk turda elendi. ‘Bodrum Masalı’ dizisiyle oyunculuğa başladı ama olmadı. ‘Şarkıcı olacağım’ dedi İngiltere’ye taşındı. ‘One Think’ adında bir şarkı çıkardı ama yine sükutu hayale uğradı.

Sosyal medyayla muradına erdi

Dedikodulara menajer kalkanı

Instagram hesabında paylaştığı derin dekolteli, iç gıcıklayan cesur fotoğrafları çok beğenildiğini fark edince rotayı sosyal medyaya çevirdi. Art arda harika fotoğraflar paylaşmaya devam etti. Takipçi sayısı hızla arttı, 441 bine ulaştı. Artık paylaştığı o harika fotoğrafları her gün magazin sayfalarında yer alıyor.

En havalı hippi kız

Dedikodulara menajer kalkanı

Moda dünyası boomerang gibi. 60’ların ‘hippie look’ akımı geri geldi. Gösterişli çizmeler, platform ayakkabıları, İspanyol paça pantolonları, süper mini dar renkli elbiseler, etekler ve ceketler yeniden trend oldu. 2021 sonbahar – kış sezonu vitrinlerinde hippi rüzgarı esmeye başladı. Oyuncu Gonca Vuslateri de ‘hippie look’ trendine kendini kaptırdı. Gonca, mavi, gümüş ve gökkuşağının tüm renklerini taşıyan platform çizmesi, çiçekli mini elbisesi, Janis Joplin tarzı yeşil gözlüğüyle 60’ların moda dergisinden fırlamış görselliğiyle trendin öncüsü oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder