Bekir Saçar Eğlenceler bahçelere ve teraslara taştı
HABERİ PAYLAŞ

Eğlenceler bahçelere ve teraslara taştı

Baharın gelişiyle yemeiçme ve eğlence sektörü yeniden canlandı. İşletmeler hizmetlerini İstanbul ve Boğaz manzaralı bahçelerine, teraslarına taşıdı. Kışın miskinliğini üzerinden atıp ilkbaharın mis gibi havasında sosyalleşmek ve eğlenmek isteyenler için şehrin en gözde mekanlarını listeledim.

Bebeköy Momo

Bebek sırtlarında yemyeşil orman içindeki Momo, leziz yemekleriyle damaklara, harika müzikleriyle kulaklara, muhteşem manzarasıyla da gözlere ziyafet çekiyor. Momo’da gündüz başlayan eğlence gece yarılarına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Spago

Nişantaşı St Regis Oteli’nin terasındaki dünyaca ünlü restoran yemekleri, kokteylleri, eğlencesi, Maçka Parkı ve Boğaz’ı kanatları altına alan manzarasıyla ilkbahar ve yaz ayları için en ideal adreslerden biri.

Sunset Grill & Bar

Michelin ödüllü Sunset Grill & Bar Kaliforniya, Akdeniz ve Japon mutfağının en leziz yemekleriyle 30 yıldır muhteşem Boğaz manzarasına karşı hizmet veriyor. Sunset’in bahçesi açıldı, eğlence zirveye çıktı. Meraklısına duyurulur.

Roof 16

Swissotel The Bosphorus’un terasında, Boğaz ve Tarihi Yarımada manzaralı mekanın manzarası büyüleyici. Kendinizi dev bir geminin güvertesinde hissedeceğiniz mekanın yemekleri de kokteylleri de mükemmel. Eğlencesiyse tartışmaya kapalı.

Olea & The Bar

İtalyan mutfağının en çarpıcı lezzetlerini, panoramik Boğaz manzarasına karşı sunan işletmenin yaz eğlenceleri dillere destan. Ünlü DJ’lerin geçit yapmaya başladığı mekanın nezih ortamında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Loft Vakkorama

Elit bir ortamda nefis yemekler yiyip harika müziklerle eğlenmek isteyenlere önerim Galataport’taki Tarihi Yarımada ve Boğaz manzaralı Loft Vakkorama Roof Top olacak. Power FM’in ünlü DJ’lerini yaz boyu dinleyebilirsiniz.

The Stay Bebek

İstanbul eğlence dünyasının yeni adresi The Stay Bebek. Otelin bünyesindeki Terrace ve Dragon’da restoranların yemekleri damak çatlatıyor. Terasındaki Roof Bar manzarası ve eğlencesiyle unutulmaz gecelere imza atıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder