Bekir Saçar Ender Hanım on yaş gençleşti
HABERİ PAYLAŞ

Ender Hanım on yaş gençleşti

Mısır'ın efsane kraliçesi Nefertiti’nin güzelliği asırlar sonra da güzellik algısını şekillendirmeye devam ediyor. Tıp teknolojisinin gelişimi ve harika buluşları sayesinde yaşlanmak neredeyse tarih oldu. Değişik otlardan, merhemlerden, iksirlerden hatta salyangozdan medet uman hanımlar artık Nefertiti sayesinde istedikleri yaşa geri dönüp gençleşip ve güzelleşebiliyorlar.

Kızlarıyla aynı yaşta gibi

Cemiyet hayatının ünlü simalarından üç kız ve 7 torun sahibi Ender Mermerci’de estetik cerrahinin mucize yöntemleri botoks, dolgu ve ozon tedavisi sayesinde hemcinslerini kıskandıran cinsten, uzun gergin boyuna, pürüzsüz genç ve dinamik bir yüze sahip olmuş. Ender Hanım’ın bu fotoğraflarından biri 10 yıl önce diğeri de geçtiğimiz hafta çekildi. Lütfen farkı fark edin.

Haberin Devamı

Ender Hanım on yaş gençleşti

(Ender Mermerci’nin 10 yıl önceki hali solda, yeni hali sağda)

İstanbul’da sanat etkinlikleri hız kazandı

Covid-19 virüsü, tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayınca İstanbul’da sanat galerileri art arda kepenklerini kapatmıştı. Evine ya da atölyesine kapanan sanatçılar, eserlerini dijital ortamlarda üretmeye ve sergilemeye başlamışlardı. Sonbaharın gelişiyle sanat galerileri bir bir açılmaya sanat eserlerini görücüye çıkarmaya başladı.

Ender Hanım on yaş gençleşti

Özlem Özköklü, Çiçek Günay, Oktay Kaynarca, Işıl Reçber, Berrin Ak

SMA hastalarına destek sergisi

Acarkent’te Oasis Art Project ve SV Architecture iş birliğiyle hayata geçen sanat ve mimarlık proje alanı, 7 Kasım da Ayşe Jaber’in küratörlüğünde açıldı. Aslı Özok, Burcu Yavuz, Nilay Özenbay, Cengiz Yatağan, Koray Akay ve Oğuz Yeşilay’ın eserlerinden oluşan sergiden elde edilen gelir, SMA hastalığına sahip çocukların tedavisinde kullanılacak.

Ender Hanım on yaş gençleşti

Sanatçı Koray Akay, Oasis Art Project Kurucuları Olgun Yalçın ve Ayşe Jaber, SV Mimarlık Kurucusu Samet Vuruşan

En güzel öğretmen

Türkiye’nin en popüler model ve sunucusu Özge Ulusoy, Sait Emir Mankenlik Ve Zarafet Akademisi bünyesinde öğretmenliğe başladı. Özge, manken adaylarına modellikle ilgili deneyimlerini, birikimlerini aktarıp meslekte iyi, popüler ve zirvede olabilmenin püf noktalarını öğretecek. Ünlü model ilk dersinin ardından, akademinin sahibi iş insanı Sait Emir, model eğitmeni, koreograf Asil Çağıl, akademi kurslar genel koordinatörü Tuğçe Sarıkaya Dağıstan ve öğrencileriyle bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Ender Hanım on yaş gençleşti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder