Bekir Saçar Gülmanlar'ın hukuk savaşında son durum
HABERİ PAYLAŞ

Gülmanlar'ın hukuk savaşında son durum

Son yılların en büyük ve çekişmeli boşanma davası iş insanı Kemal Gülman ile eşi Feryal Gülman arasında yaşanıyor. Feryal Hanım 28 yıl önce evlendiği eşi Kemal Gülman’a 7 yıl önce kendisini 22 yaşında bir kızla aldattığını sebebiyle zina ve boşanma davası açmış; 200 milyon lira tazminat talep etmişti. Kemal Gülman’da iddiaları reddederek eşine 500 bin lira istemli karşı dava açmıştı.

Gülmanların hukuk savaşında son durum

Feryal Gülman, oğlu Aslan Kemal ile.

Yalıyı satışa çıkardı

Feryal Gülman İstanbul Bebek sahilinde yüzde 52 hissesi kendine, yüzde 42’si oğlu Aslan Kemal Gülman’a ait olan muhteşem yalısını, geçtiğimiz aylarda 230 milyon liraya satışa çıkarmış, Kemal Gülman ise, "O yalıyı satmaya hakkı yok" diyerek satışa engel olmak için dava açmıştı. Gülman Ailesi'nde şu an 100'den fazla karşılıklı açılmış dava bulunuyor. Kemal Gülman’ın yalının satışına itirazını mahkemenin kabul etmediğini öğrendim ve olayın doğrusunu öğrenmek için Feryal Gülman’ı aradım.

Haberin Devamı

Gülmanların hukuk savaşında son durum

"Yalının satılmasına hiçbir engel yok"

Feryal Gülman şunları söyledi:

Kemal’in hukuka uygun olmayan talebi mahkeme tarafından geçen cuma günü reddedildi ve yalının satışında engel kalmadı. Kemal, haksız ve hukuka uygun olmayan nedenlere dayanarak açtığı davayı gerekçe göstererek basını yanıltıp haberler yapmalarına hem de kamuoyunun yanlış bilgilenmesine sebep oluyor. Kısacası 28 yıl önce kurulmuş olan evlilik birliği kesintisiz şekilde devam etmesine rağmen Kemal genç sevgilisiyle uluorta tatil yapmaktan çekinmiyor. Şu an onun bu yaptığı zinanın ta kendisi.

Genç sevgiliyle aşka devam

Gülmanların hukuk savaşında son durum

Kemal Gülman genç avukat sevgilisi Eda Cideli ile önce Monako’da, geçen yıl da Eskişehir’de birlikte görüntülenmişti. Sevgililer en son iki ay önce Bodrum’da bir teknede tatil yaparlarken objektiflere yakalandı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder