Bekir Saçar 'Kadım Mısır' görücüye çıktı
HABERİ PAYLAŞ

'Kadım Mısır' görücüye çıktı

Özgün takı tasarımcısı Zeynep Erol, Mısır gezisinden ilham alarak hazırladığı 50’yi aşkın takıdan oluşan koleksiyonu ‘Kadim Mısır’ı tanıtmak için bir lansman düzenledi.

Kadım Mısır görücüye çıktı

Erol, tasarımlarının çıkış hikayesini misafirlerine “Her yolculuğumda olduğu gibi Mısır gezimden de derin hislerle döndüm. Uzun bir süre sonunda içimden taşan duygularımı tasarıma dökerek sizlerin karşısına çıkardım” sözleriyle özetledi.

Kadım Mısır görücüye çıktı

HİTAY’DAN 20. YIL BURSU

Türkiye’nin ilk yasal online spor şans oyunları platformu Bilyoner, 20. yılını Raffles Hotel İstanbul’da kutladı. Hitay Holding ve Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ile Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ’un ev sahipliği yaptığı gece spor, sanat ve medya dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Hitay Vakfı gecede 200 öğrenciye burs verip ‘Teknolojide Yüz Lider Kadın’ projesine de destek olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Kadım Mısır görücüye çıktı

KOÇ’UN ‘SÖYLEŞİLER KİTABI’

Ali Tufan Koç, gazetecilik kariyeri boyunca dünyaca ünlü 45 ikonik isimle gerçekleştirdiği söyleşilerinin hikayeleştirilmiş ve uzun versiyonlarını ‘Söyleşiler Kitabı’nda bir araya getirdi. Koç’un, hayata, aşka, ölüme, iyiliğe ve geleceğe dair merak edilen sorular üzerine kurulu zamansız söyleşilerden oluşan kitabının lansmanı, Beca Etiler’de yapıldı.

Kadım Mısır görücüye çıktı

BURAM BURAM AŞK POZU

Serdar Ortaç’ın İrlandalı eski eşi model ve Magazin D’nin sunucusu Chloe Loughnan, geçen yaz Miami’de yaşayan mimar Fergus Hennessy ile flört etmeye başlamıştı. Evlilik kararı alan sevgililer Amerika’da ortak arkadaşlarının düğün töreninde düşman çatlatan buram buram aşk kokan bu pozu verdiler.

Kadım Mısır görücüye çıktı

KANKALARDAN SÜRPRİZ!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın büyük kızı, oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah 36 yaşına girdi. Neslişah için ilk kutlamayı yakın arkadaşları; Beyza Uyanoğlu, Burcu Ersöz ve Ozan Doğulu’nun eski eşi Ece Yosmaoğlu organize etti. Önceki gün İstinyepark Zuma’da yemek yiyip pasta kestiler.

Kadım Mısır görücüye çıktı

BABA-OĞUL EĞLENCESİ

Oyuncu Burak Özçivit, setten arta kalan zamanının çoğunu oğlu Karan’a ayırıyor. Baba-Babaoğul önceki oğul gün Metropol İstanbul’a gidip Hupalupa Eğlence Merkezi’nde eğlenceli oyunları deneyimledi.

Haberin Devamı

Kadım Mısır görücüye çıktı

GASTRONOMİ VE SANAT EL ELE

The Good Wild’in kurucu ortakları Dilara Koçak ile Hüseyin Şirin gastronomi ve sanat tutkunlarını ‘Art&Wild’ konseptiyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kez misafirlerini, Kabataş Setüstü’ndeki Lucky Loser’da ağırladılar. Konuklar, The Good Wild ürünleriyle hazırlanan yemekleri tadıp Haydar Akdağ’ın ikinci kişisel sergisi ‘İmge ve Sezgi: Açık İnşa’ eserlerini inceleme fırsatı buldular.

Kadım Mısır görücüye çıktı

DOSTLARINI EVİNDE AĞIRLADI

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte sosyetik simalar evlerinde, ofislerinde ve restoranlarda art arda erken yılbaşı kutlamaları tertip etmeye başladı. Sosyetik sima Yonca Yapar da önceki gece evinde yakın arkadaşları Arzu Sabancı, Tülay Mutlu Dölen, Çiğdem Yüksel, Aslı Gümüşel, Zafer Kozanoğlu, Bilge Alemdar, Necla Aksoy ve Deniz Ayaydın’ı ağırladı. Yonca Hanım misafirlerine kendi elleriyle pişirdiği yemekleri ikram etti.

Kadım Mısır görücüye çıktı

KOLEKSİYON KUTLAMASI

Hazır giyim markası Adil Işık’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık ile Moda Tutkusu adıyla tanınan influencer Yasemin Öğün Kuruçeşme’deki Hakkasan’da davet verdi. Hem markanın ‘Love my body’ serisinin 2023- 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu kutladılar hem de yaklaşan yılbaşını.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder