Bekir Saçar Karantinada dizi keyfi başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Koronavirüs ve karantina nedeniyle geçen kışı Netflix, Amazon Prime Video, Disney, Apple TV gibi birçok online platformlarda yayınlanan dizi ve filmleri izleyerek geçirdik. Anlaşılan o ki; bu kışı da yine evlerimizde geçirmek zorunda kalacağız. Geçen kış ekrana kilitleyen dizilerin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak ettiğinizi biliyorum. 2021 yılında yayınlanacak dizilerin yeni bölümlerinin yayın tarihlerini listeledim.

1 - Call Me Kat

Karantinada dizi keyfi başlıyor

İngiliz sitcom Miranda’dan ilham alınarak yaratılan dizinin başrolünde Mayim Bialik oynuyor. Ebeveynlerinin değil kendi isteklerinin peşinden giden bir kadının ilginç hikayesi. Ailesinin düğünü için ayırdığı parayı Kentucky’de bir kedi kafe açmak için kullanan Kat’in ilginç hikayesini anlatan dizi 3 Ocak’ta yayına girdi.

Haberin Devamı

2 - Cobra Kai / 3. sezon / 8 Ocak

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Orijinal Karate Kid filmindeki olaylardan yaklaşık 30 yıl sonrasında geçiyor ve aradan yıllar geçtikten sonra Daniel LaRusso'ya (Ralph Macchio) yenilmesinden dolayı hala derin etkiler barındıran Johnny Lawrence'ı (William Zabka) takip ediyor. Dizinin 3. sezonu 8 Ocak’ta yayına girdi.

3 - American Gods / 3. sezon / 10 Ocak

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Fantastik edebiyatın önemli isimlerinden Neil Gaiman’ın Hugo ve Nebula ödüllü romanından uyarlanan dizininin 3. sezonu sevenleriyle buluştu. Gaiman’ın romanındaki mitolojik karakterlerle dolu hikayeyi daha da genişleten dizi, aynı zamanda etkileyici görselliğiyle de dikkat çekiyor.

4 - Disenchantment

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Parçalanmak üzere olan Orta Çağ krallığı Dremland üzerinde geçen Disenchantment animasyon dizisi, sevmediği bir prensle evlenmek istemeyip çözümü kaçmakta bulan Prenses Bean’ın macera dolu hikayesini anlatıyor. Kendi dünyasını çizmek isteyen genç kadın, gerçek dünyaya adım atarak türlü çeşit zorluk ile karşılaşıyor. Dizi 15 Ocak Cuma günü yayına girecek.

5 - Servant / 2. sezon / 15 Ocak

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Dizi, izledikleri bir trajedinin yasını tutan bir çiftin hikayesini anlatıyor. Evli çift, yaşadıkları bu travmanın etkisinden bir türlü kurtulamaz. Yaşanan trajedi bir süre sonra çiftin evliliklerine de zarar vermeye başlar. Tek mekânda geçen ve 90’lı yılların gerilim filmlerini hatırlatan dizi 15 Ocak’ta yayına girecek.

6 - Batwoman

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Karakterin yeni sahibi Javicia Leslie, doğrudan doğruya Ruby Rose’un bıraktığı yerden Kate Kane karakterini canlandırmayıp yeni bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Dizi, yine karanlık Gotham sokaklarında geçiyor. Sosyal adaleti sağlamak için Batwoman adıyla harekete geçen Kate Kane’in 2. Sezon yeni macerası 17 Ocak’ta yayına girecek.

Haberin Devamı

7 - Riverdale

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Koronavirüs nedeniyle geçen sezon final yapamayan dizinin 5. sezonu 4. sezonun çekilemeyen son üç bölümüyle 20 Ocak’ta yayımlanmaya başlayacak. Riverdale’in 5. sezonu, gençlerin 20'li yaşlardaki hallerini gösterecek yedi yıllık bir zaman sıçramasına sahip olacak. Vanessa Morgan yani Toni Topaz, sonunda Serpent Queen oluyor ve nihayet çok daha fazla ekran süresine kavuşuyor.

8 - Snowpiercer

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Geçtiğimiz dönemin en çok ilgi gören dizilerden Snowpiercer’ın 2. Sezonu 26 Ocak’ta hayranlarıyla buluyor. 1001 vagonlu bir trenin hikayesini konu alan dizinin yeni sezonunda da pek çok olay yaşanacak. İlk sezondaki senaryosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Sean Bean, Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Summer, Alison Wright, Sheila Vand gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

9 - WandaVision

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Disney yapımı dizi, çıtayı oldukça yüksek tutan bir Marvel yapımı. Ocak 2021 sonunda yayına girmesi beklenen dizi 1950’lerde Amerikan banliyösünde geçiyor. Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’in hayat verdiği altı bölümlük dizi aynı zamanda diğer Marvel filmleriyle bağlantılı sinyaller de verecek.

10 - Superman & Lois 23 Şubat

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Clark Kent ve Lois Lane’in spinoff dizisi Supermen & Lois ilk sezonunda 13 bölüm olacak. 23 Şubat’ta yayına başlayacak dizide alışageldiğimizden daha farklı bir Clark ve Lois izleyeceğiz. Günümüzde yaşayan çift, her ebeveyn gibi artık genç olan iki çocuğunu yetiştirmeye çalışmaktadır. Günlük yaşam stresinin de konu alınacağı dizide Clark Kent’i Tyler Hoechlin, Lois Lane’i Elizabeth Tulloch canlandırıyor.

11. Grey's Anatomy

Karantinada dizi keyfi başlıyor

Sevilen tıp draması “Grey's Anatomy”, 17.sezonunu pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarına adıyor. Ellen Pompeo’nun canlandırdığı Meredith Grey ve Patrick Dempsey'in canlandırdığı Derek Shepherd bu sezonda yeniden bir araya geliyor. 4 Mart’ta yayına girecek dizide 11. sezonda rolü gere ölerek diziden çıkan Derek Shepherd 17. sezona özel geri bir dönüş yapıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder