Bekir Saçar Kendine güvenenler trendi
HABERİ PAYLAŞ

Kendine güvenenler trendi

Gün geçmiyor ki sosyal medyada yeni bir trend ortaya çıkmasın. Makyajsız, sutyensiz poz verme, küvette selfie çekmek bunlardan bazıları.

Kendine güvenenler trendi

Kendine ve güzelliğine güvenen ünlü hanımların bu mecradaki yeni akımı evde, banyoda, kuliste bornozla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşmaları.

Kendine güvenenler trendi

Ece Sükan, Irmak Ünal, Hadise, Zeynep Bastık ve Burcu Esmersoy da bu akıma gönül verip bornozlarıyla objektif karşısına geçti.

Kendine güvenenler trendi

BURSALILAR BULUŞTU

Yazıcı Otelleri’nin ortağı Efsun Yazıcı da Demet Şener de Bursalı. Çocukluklarından beri sıkı dost olan ikili önceki gün Bebek’te bir kafede buluşup çocukluk ve gençlik yıllarını yad etti. Hasret giderdiler.

Haberin Devamı

Kendine güvenenler trendi

KÜRK MANTOLU MADONNA’NIN KIZI

Sabahattin Ali’nin ünlü romanı ‘Kürk Mantolu Madonna’daki Raif Bey karakterini Mümtaz Atilla’dan esinlendiğini herkes bilir. Atilla’nın torunu, finans uzmanı Burak Arkun dedesinin gerçek hayat hikayesini, bilinmeyen bilgi ve fotoğraflarla kitaplaştırdı: ‘Kürk Mantolu Madonna’nın Kızı’. Arkun, Sabahattin Ali gibi aynı tarihlerde devlet bursu ile Berlin’e okumaya giden dedesinin Praglı aşkı Maria’yı, kızını ve teyzesi İris’i de anlatıyor. Bir yandan da genç Türkiye Cumhuriyeti’nin çarpıcı detaylarla portresini çıkarıyor.

Kendine güvenenler trendi

PARİS DEKOLTESİ

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk dünyaca ünlü bir mücevher markasının Türkiye marka elçisi olarak Paris Moda Haftası’na katıldı. Kış soğuğuna rağmen giydiği siyah ve yeşil transparan, göğüs-bacak dekolteli elbisesiyle Paris sokaklarında gezip şıklığıyla göz kamaştırdı.

Kendine güvenenler trendi

SRI LANKA HATIRASI

Model, modacı ve televizyoncu İvana Sert sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021’de evlenmişti. ‘Dünya kazan biz kepçe’ misali sürekli yurtdışına tatile giden çift bu hafta da soluğu Sri Lanka’da aldı. Otantik semt pazarlarını gezip, yerel halkla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kendine güvenenler trendi

ÇİFTE KUTLAMA

Cansu Tosun önceki gün 36 yaşına girdi. Gökçe Bahadır ve Begüm Akkaya sürpriz doğum günü pastası ile oyuncuyu ziyaret edip ilk kutlamayı yaptı. Tosun akşam da eşi Erkan Kolçak Köstendil ile bir restoranda yemek yiyip doğum gününü kutladı. Model Sema Şimşek ile oyuncu Burak Hakkı’nın oğlu Rüzgar da önceki gün 16 yaşına girdi. Anne-oğul evde baş başa kutlama yapıp doğum günü pastası kesti.

Haberin Devamı

Kendine güvenenler trendi

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK

Aslı Selgur, kuzeni Zeynep Üstünel ve Aslı Soyak, kardeşten öte sıkı dostlar. Şartlar ne olursa olsun ayda bir kez mutlaka kızlarını da yanlarına alıp evde veya bir restoranda buluşup yemek yiyip sohbet ederler. Sıkı dostlar geleneksel aylık buluşmalarını önceki gün Bebek’te bir restoranda gerçekleştirdi.

Kendine güvenenler trendi

SOSYETİK DALTONLAR

Modayı yakından takip eden, özellikle trendleri kendi stilleriyle kombinleyen Dila Tarkan ile Neslişah Alkoçlar sokak ve davet stil kodlarıyla şov dünyasına ilham oluyor. Neslişah’ı siyah-beyaz, Dila’yı da bordo-beyaz aynı marka eşofmanla görünce aklıma Red Kit çizgi romanındaki Dalton kardeşler geldi. Bu Dalton trendi sosyetede moda olursa hiç şaşırmam.

Kendine güvenenler trendi

ÇOCUKLARLA KAYAK KEYFİ

Derin Mermerci ile sevgilisi Murat Aslan sömestr tatilini fırsata çevirip Uludağ’a kayağa gitti. Çifte Derin’in kızları Lal ile Mila ve Murat’ın oğlu Murat Can eşlik ediyor. Birlikte kayak yapıp eğleniyorlar

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder