Bekir Saçar Lüks, sofistike ve kusursuz 'Pixi'
HABERİ PAYLAŞ

Lüks, sofistike ve kusursuz 'Pixi'

İstanbul yeme-içme sektörünün can damarı olan Etiler’deki Seher Yıldızı sokağında sıra dışı bir restoran açıldı. Adı Pixi. Cem Yıldırım ve Andım Korkut’un ortak olduğu Pixi, bir duvarının tamamını video mapping’e ayırmış. Tavanındaysa dört kat bulut hissi yaşatan özel bir ışıklandırma tasarımı var. Işık ve mapping uygulamalarıyla öğlen ve akşam saatlerinde misafirlerine farklı görsel deneyimler yaşatan mekanın üst katında üyelik sistemiyle hizmet veren gizli bir mekan daha var. Sadece özel üyelerin girebileceği bu mekan, güzelliğin ve asaletin sembolü tavus kuşunun kuyruğundan ilham alınarak tasarlanmış. Kırmızı mobilya ve ışıklandırma detayları farkını fazlasıyla hissettiriyor.

Haberin Devamı

YEMEK SONRASI DANS VE EĞLENCE

Dünyaca ünlü, ödüllü Belenko Design Studio imzalı mekanın tavanı inanılmaz yükseklikte. Tabii koca mekanda hiçbir direk ve duvar olmaması misafirlere inanılmaz bir ferahlık veriyor. İşletmenin tam ortasında çok şık ve havalı bir bar var.

İçinde de Türkiye’nin ve dünyanın ünlü DJ’leri misafirlerine harika müzik ziyafeti çekiyorlar. Yunanistan’ın dünyaca ünlü şefi Athinagoras Kostakos, Türk, Yunan ve Akdeniz lezzetleriyle damağınıza ziyafet yaşatıyor. Leziz yemekten sonra harika müziklerle dans edip eğlenebilirsiniz. Şef Kostakos aynı anda Noema Mykonos, Scorpios Mykonos ve Londra’daki Bacchanalia Mayfair restoranlarının mutfaklarına danışmanlık yapıyor.

BU LEZZETLERİ TATMALISINIZ

Pixi’nin imza lezzetleriyle dolu menüsü oldukça zengin. Eğer seçim yapmakta zorlanırsanız Yunanlı şeften yardım isteyin. O size damağınıza en uygun olanları önerecektir. Yunan beyaz peyniri ve fındıkla servis edilen közlenmiş patlıcan, trüflü bulgur salatası ve tütsülenmiş tarama başlangıçlarda öne çıkarken, siyah angus köfte, yanmış tereyağı ve limon soslu ızgara çipura, özel soslu ızgara tavuk hem göze hem damağa hitap ediyor. Vanilyalı dondurmayla servis edilen yarı pişmiş kurabiye ise tatlı menüsünün en iddialı detayı. Afiyet olsun, iyi eğlenceler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder