Bekir Saçar Madonna stiline Hakan Akkaya imzası
HABERİ PAYLAŞ

Madonna stiline Hakan Akkaya imzası

Dünyaca ünlü pop şarkıcı Madonna, Los Angeles’ta yapılan Halloween partisine Türkiye’yi uluslararası moda arenasında en iyi temsil eden modacılarımızdan Hakan Akkaya’nın 2020 – 2022 New York Fashion Week’te tanıttığı 'Justice' koleksiyonuna ait siyah elbiseyle katıldı.

Madonna stiline Hakan Akkaya imzası

Akkaya’nın Los Angeles’daki showroom’undan bizzat giderek elbiseyi deneyip beğenen sanatçı yardımcısına bu elbiseyi alması talimatını vermiş. Bunu öğrenen ünlü modacı büyük hayranı olduğu sanatçıya elbiseyi hediye etmiş.

Madonna stiline Hakan Akkaya imzası

Dünya starlarını giydiriyor Afiya Bennett, Alexis,Alice Abdel Aziz, Aquaria,Ariel Beesly, B.Akerlund, Bebe Rexha, Cassie, Cher, Chloe&Halle, Dasha Polanco, Farah Abdel Aziz, Gabriela Isler, Grimes, Guetcha, Lggy Azalea, Janelle Monae, Jeffree Star, Kacey Musgraves, Katherina Holler, Keke, Lady Gaga, Laverna Cox, Lea Robinson, Lil Kim, Mary J. Blige, Nadibe Abdel Aziz,Nicole Sherzinger , Olivia Holt, Pappi Rose, Pink, Poala Alberdi, Poppy, Rab B, Tessa Thompson, Vilena Poterba ve Zolee gibi dünyaca ünlü isimler Akkaya’nın tasarımlarını giymişti.

Haberin Devamı

Berrak’tan örnek davranış

Oyuncu Berrak Tüzünataç dün 37 yaşına girdi. Berrak doğum günü öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendisine gelen ve gönderilecek hediyeleri kanser hastası çocukların ailelerine bağışlayacağını duyurmuştu. İzmir’de yaşanan büyük deprem felaketinin ardından ünlü oyuncu ve Kansersiz Yaşam Derneği aldıkları kararla, yapılan bağışların özellikle İzmir depreminden etkilenen kanser hastası sahibi ailelere aktarılmasına karar verdiler. Eğer sizde çorbada tuzunuz olsun istiyorsanız @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinde @kansersizyasam için devam eden kampanyaya katılabilirsiniz.

Madonna stiline Hakan Akkaya imzası

Hillside’a büyük ödül

Alarko Grubu işletmesi olarak 1994’te Edip İlkbahar yönetiminde Fethiye’de açılan Hillside Beach Club 26 senedir kalitesinden ödün vermeden misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Bugüne kadar aldığı uluslararası ödüllerle ülkemizin tanıtımına katkıda bulunan işletme, şimdi de Anantara, Belmond, Banyan Tree, Four Sesons gibi zincir markaların da çeşitli kategorilerde katıldığı en prestijli turizm ödüllerinden, Haute Grandeur’de, Dünyanın En İyi Resort’u ve Avrupa’nın en iyi servisi ödülüne layık görüldü. Tebrikler.

Haberin Devamı

Madonna stiline Hakan Akkaya imzası

Sıradaki haber yükleniyor...
holder