Bekir Saçar Mağaza açtılar
HABERİ PAYLAŞ

Mağaza açtılar

Rezzan Benardete ile Banu Bora’nın kurduğu giyim markası ‘In The Mood For Love’ Nişantaşı’nda mağaza açtı.

Mağaza açtılar

Tasarımlarıyla aşkın sonsuzluğunu anlatan ortakların açılış davetine konuklar koleksiyondan seçtikleri kıyafetleri giyerek katıldı. Misafirler, DJ Nazlı Var’ın müzikleriyle eğlenip alışveriş yaptı.

Mağaza açtılar

310 BİN LİRALIK ŞIKLIK

Sosyetenin stil ikonlarından Dila Tarkan, ünlü bir markanın son koleksiyonunu tepeden tırnağa giyip çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Merakımı yenemeyip fiyatlarına baktım. Siyah bere 859 Euro (28.444 TL), beyaz gömlek 2197 Euro (72.750 TL), kovboy çizmesi 2650 Euro (87.750 TL), orta boy çanta 3661 Euro (121.267 TL). Hepsini alt alta koyup topladım. Bu şıklığın değeri sadece 310 bin liracıkmış!

Haberin Devamı

Mağaza açtılar

KARNAVALA GİTTİLER

Dünyanın en renkli festivali olarak bilinen Rio Karnavalı, 9 Şubat’ta başladı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çiğdem Sabancı arkadaşları, Majiart Gallery’nin sahibi Gaye Donay, Sevda Akgün, Aslı Tugayoğlu ve Tilda Nayman ile kız kıza Brezilya’ya gitti.

Mağaza açtılar

Sıkı dostlar çılgın karnaval coşkusu ve eğlencesini gönüllerince yaşıyor.

Mağaza açtılar

SANATSEVERLERİ BULUŞTURAN SERGİ

Ressam Ekrem Yalçındağ, son dönemde farklı tekniklerle ürettiği çalışmalarının ‘Natures’ adını verdiği sergisini Sevil Dolmacı İstanbul sanat galerisinde açtı. Sanatçının, Andy Warhol’ün çalışmalarından etkilenerek yaptığı tuval zeminine serigrafi baskılı eserleri büyük beğeni aldı. Sergiyi 18 Mart’a kadar gezip görebilirsiniz.

Mağaza açtılar

PATRONLAR DA PAZARA GİDER

Güler Sabancı 2005’te Cunda Adası’ndan 7 taş ev, bir zeytinlik ve 150 dönüm arsa alıp Cem Boyner, Halis Komili gibi Ayvalık tutkunu iş insanları arasına katılmıştı. Bulduğu her fırsatta Ayvalık’taki evine giden Sabancı, ilçenin Sarımsaklı semtinde kurulan halk pazarını ziyaret etti. Çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından “Sarımsaklı pazarı, tertemiz, çok taze, özenle, sevgiyle kurulmuş tezgahlar, Allah bereket versin” notuyla paylaştı.

Mağaza açtılar

FELEKTEN BİR GÜN

Stil danışmanı Melis Ağazat arkadaşları Şebnem Çapa, Arzu Sabancı, Yonca Ebuzziya, Ayşegül Afacan Köksal, Aytül Fıratoğlu ve Deniz Caner’i tarihi sanat semti Tomtom’daki ofisinde misafir etti. Sıkı dostlar çay, kahve içip sohbet ettikten sonra İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’ni, İstiklal Caddesi ve Tünel’in tarihi sokaklarını gezdiler. Karınları acıkınca da soluğu meşhur Yeni Lokanta’da alıp ziyafet çektiler.

Haberin Devamı

Mağaza açtılar

YENİ AŞKA PARTİLİ KUTLAMA

Oyuncu Cihan Ünal’ın Sabiha Tarhan’la yaptığı evlilikten doğan kızı Irmak Ünal önceki gün 48 yaşına girdi. Endonezya’nın Bali adasında yaşayan Ünal, yeni yaşını kutlamak için evinde verdiği partide DJ’lik yapıp misafirlerini eğlendirdi.

Mağaza açtılar

TATİLDE MİKROP KAPMIŞ

Influencer Selin Yağcıoğlu geçen yaz başından beri iş insanı Allan Hakko ile flört ediyor. O ülke senin bu şehir benim sürekli gezip tozan sevgililer geçen hafta Barselona’ya gitmişti. Tatilde bağırsakları mikrop kapan Selin, İstanbul’a döner dönmez hastaneye gidip tedavi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder