Bekir Saçar Mimari tasarımda yeni bir marka
HABERİ PAYLAŞ

Mimari tasarımda yeni bir marka

İç mimar Aysu Karabacak Erbeş tarafından kurulan Emila Casa, yaşam alanlarına özel mimarlık proje tasarımı ve uygulamalarıyla İstanbul’un gözbebeği Bebek’teki yeni mağazasının açılışında misafirleriyle buluştu.

İç mimar Aysu Karabacak Erbeş, kendi tarzını yansıttığı, dekorasyonda hikayesi olan ve yaşayan tasarımları önemsediği dokunuşları sergileyeceği Bebek’teki yeni mağazasının açılışını önceki gün özel bir davetle gerçekleştirdi. Yirmi yıllık tecrübesi ve zevkinin yanı sıra iki çocuğunun ismi Emir ve Ayşe Mila’ dan esinlenerek “Emila Casa” markasını yaratan Aysu Karabacak Erbeş’in açılışında ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Mimari tasarımda yeni bir marka

Kendi tasarımlarıyla birlikte yurt dışından özenle seçip getirdiği rafine parçaları Bebek’teki mağazasında yer veren İç mimar Erbeş’in davetine Alara Malaz, Ebru Mengenecioğlu, Elif Boyner, Esra Dinçkök, Feryal Gülman, Jülide Ateş, Maria Elhadef, Melis Çiftçi, Sedef Fenercioğlu, Necmettin Karabacak, Sevan Bıçakçı, Stella Duek, Şirin Yalçın gibi iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder